Hvordan får man lige seks fantastiske måneder kogt ned til tre minutter? Det kan være ret så svært, hvis man, ligesom jeg, er knap så god til at få filmet og få klippet en video sammen. Jeg synes overhovedet ikke, at de tre minutter foroven indfanger de seks måneders magi, som jeg oplevede på mit studieophold i Australien og de korte ture i Asien før og efter mit ophold.

Jeg havde egentlig ikke forventet, at mit ophold i Australien ville komme til at betyde så meget for mig. Jeg havde bare forventet, at jeg skulle opleve en masse og få nogle nye venner, men det er uden tvivl nogle af de bedste måneder af mit liv og jeg har klart efterladt en del af mit hjerte i landet!

Jeg håber, at I kan lide videoen og kom endelig med ris og ros, så den næste video kan blive endnu bedre! 😀

Flere videoer fra hele verden

4 Comments

  • Sikke dog en fin video, Tine! Hvor fik du bare oplevet meget og set utroligt meget dyreliv på de 6 måneder. Jeg er selv vild med at filme små klip på mine rejser – jeg skal bare blive bedre til at sætte dem sammen til egentlig videoer (:

    • Tusind tak, Camilla! Ja, det var vildt og det var et helt i gennem fantastisk semester! Og jeg drømmer mig ofte tilbage 😉 Jeg er også dårlig til at klippe og få filmet interessante klip synes jeg….Derfor går der også ofte lidt lang tid mellem jeg klipper film, men synes jo alligevel at det er lidt hyggeligt at lave (engang i mellem) 🙂 Men jeg skal helt sikkert også øve mig på at blive bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.