Jeg har i dag overstået den sidste af fire eksamener (på fem dage!). Det er skønt at have semesteret overstået! Ikke flere afleveringer i denne omgang (med 14 afleveringer i løbet af semesteret har jeg også fået nok)! Nu er det tid til at udforske mere af Australien. Om to dage har en flybillet til Perth. Jeg glæder mig helt vildt til at se vestkysten, men samtidig ved jeg også at det betyder, at min tid i Townsville er overstået.

Udsigten fra Castle Hill

Jeg er overbevist om, at jeg sidder med tåre i øjnene (eller med dem løbende ned af kinderne) når jeg skal herfra. Jeg kan ikke fatte at min tid i Townsville er overstået! Det er gået altid for hurtigt. Jeg har stadig ting, som jeg gerne vil opleve i Townsville og på østkysten!

Jeg har fået skabt mig et hjem på den anden side af jorden. Jeg har fået mig en omgangskreds, som bliver ved med at vokse for hver dag der går. Townsville har givet mig meget mere end jeg turde håbe på…Der er ingen tvivl om at Townsville og mine venner herfra altid vil have en særlig plads i mit hjerte.

Læs også: Hvordan er det så at flytte til Australien? Den spæde start

Jeg sidder lige nu med blandede følelser. På den ene side er jeg enorm lettet over, at uni er overstået og jeg glæder mig virkelig til at have ferie. På den anden side, så gider jeg ikke rejse videre for så betyder det, at jeg snart skal tilbage til Danmark. Jeg føler ikke, at det er tid til at tage tilbage, nu har jeg jo skabt et nyt hjem her i Townsville. Jeg kunne i hvert fald godt bruge et semester mere hernede, men der er desværre et speciale og en rejse i den forbindelse der venter…

Læs også: Hvordan er det så at bo i Australien?

graffiti i Townsville

Havde jeg “blot” rejst rundt i Australien, så er jeg ikke sikker på at jeg havde givet Townsville meget chance, men det er en utrolig dejlig by, at bo i. Her er jo alt hvad jeg skal bruge, her er stort set altid godt vejr og så er jeg bare blevet enorm glad for byen.

Det har været fedt, at have en base i nogle måneder og så opleve Australien derfra. Det har været fedt, at være en del af det australske samfund og mine nye venner har fået en speciel plads i mit hjerte (I ved hvem I er 😉 ). Men jeg glæder mig selvfølgelig også til at se venner og familie i Danmark samt til at opleve mere af Australien.

Nu vil jeg nyde den sidste tid med mine venner her i Australien og så er der vel ikke andet at sige end farvel Townsville, og vi ses igen, før du ved af det.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra fantastiske Australien

2 Comments

  • Hva, er du allerede ferdig med ditt opphold i Townsville? Jeg synes da at jeg nettopp leste om at du var kommet så vidt i gang med semesteret 😀 Wow, hvor fort tiden går! Jeg er glad for å høre at dette oppholdet i Australia har vært en god opplevelse for deg.

    • Ja, jeg kan heller ikke fatte det! Det har slet ikke været tid nok! Jeg synes lige netop at semesteret begyndte! Det har været en rigtig god oplevelse og det overgik virkelig alle mine forventninger! Jeg ville dog ønske, at jeg skulle have et semester mere hernede, men nu venter der nye oplevelser med speciale og meget mere 🙂 Er glad for at høre, at du følger med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *