Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har skrevet om livet her i Australien, og sidst lød det måske ikke ligefrem positivt. Men selvom der var en masse negative ting, så skete der bestemt også mange gode ting! I den første weekend tog jeg blandt andet til Magnetic Island med en flok piger, som jeg knap nok kendte, og vi havde en fantastisk weekend! Det hele var derudover nyt og spændende.

Jeg deltog selv i en masse sociale arrangementer, så jeg kunne møde en masse nye mennesker – og man bliver i hvert husket, når man på et af de første arrangementer forstuver fingeren under en beach volley kamp 😉

 En smuk udsigt fra Magnetic Island

Om at være naiv…

Men det var nu stadig en lidt hård start, men det var nok også lidt naivt af mig, at tro at det hele bare ville blive let og fedt fra starten af, men jeg kan mærke, at jeg falder mere og mere til her i Townsville.

Jeg har efterhånden lært at finde rundt på campus, min venneflok bliver større og større, og venskaberne bliver tættere og tættere. Jeg oplever mange af de gode ting, som Townsville har at byde på. Jeg er så glad for mit valg om at flytte til Townsville, det er en fantastisk by at bo i! Jeg har nogle dejlige housemates og nyder min hverdag i huset.

Jo, vi har fået et hav af afleveringer for – faktisk har jeg 14 afleveringer for de næste to måneder. Jeg bor i et hus, hvor man skal lukke ovnen med en stol. Jeg kommer hver dag svedig til uni, fordi mine cykelbremser konstant bremser. Så ja, livet hernede er på ingen måde perfekt, men jeg er alligevel utrolig lykkelig!

Om at føle sig heldig…

Jeg føler mig virkelig heldig over, at min drøm, om at bo i et andet land og at studere i Australien, er gået i opfyldelse. Jeg har da også arbejdet for det, men jeg føler mig heldig for at have muligheden for at bo og studere i Australien.

Det er en helt fantastisk oplevelse og bare noget andet at bo i et andet land og ikke “blot” besøge det! Jeg føler mig faktisk så heldig, at jeg måske kom til at knibe en tåre forleden dag…For på trods af de små ting, som måske kunne være lidt irriterende, så kan jeg ikke lade vær med at grine af dem.

Solnedgang ved Ross River, en skjult skat i Townsville

Jeg skal jo alligevel kun bo her i et halvt år , så hvad betyder det at ovnen skal hjælpes lidt på vej til at lukke? Livet er jo på ingen måde perfekt, og jeg er bare glad for det liv, jeg har lige nu. Jeg bor i et hus med en masse søde mennesker, og jeg synes faktisk, at det går overraskende godt at bo med seks andre personer.

Jeg havde lidt frygtet det værste, eftersom at jeg har boet alene de sidste 3-4 år, men der har ikke været nogle gnidninger, og alle er gode til at rydde op efter dem selv. Så det er skønt!

Tanker om min australske hverdag

Hver dag byder på noget godt. Jeg kan sidde ude og skrive mine opgaver. Jeg møder ofte kænguruer, wallabies og andre australske dyr. Jeg cykler forbi gaden med høje palmer og de smukke træer (som desværre ikke længere har de flotte blomster, men kunne ikke undgå at blive glad, da de var der).

den australske bush

Jeg bor i en fantastisk smuk by og har mulighed for at blive del af samfundet i et af verdens smukkeste lande, og jeg har mulighed for at bruge tid på at gå på opdagelse i Australiens fantastiske natur!

For at sige det kort, så tror jeg aldrig, at jeg har aldrig været mere lykkelig over min hverdag, end jeg er lige nu 🙂 Jeg ville faktisk ønske, at jeg havde gjort dette her noget tidligere.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra fantastiske Australien

4 Comments

  • Super dejligt indlæg og skønt at læse at du er faldet til, fået nye venner og synes livet er skønt. Der ser sørme også dejligt ud. Må nogle gange føles som om man er på ferie hver dag. Det glæder mig meget at du har det så godt, Tine:-)

    /Annette

    • Mange tak Annette. Du kan tro at jeg nyder det! Særligt weekenderne og eftermiddagene, men har jo stadig en hverdag med opgaver osv. Men prøver virkelig at nyde det 🙂

    • Mange tak Marianne. Jeg vidste da jeg startede at jeg ville studere i udlandet ellers var jeg overbevist om at jeg ville fortryde det og jeg fortryder ikke et sekund at jeg tog afsted 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *