Hovedstad: Canberra

Valuta: Australske dollars (1 dollar ∼ 5 kr)

Vejret: Det er bedst at rejse i det nordlige del i de danske sommermåneder og i det sydlige i de danske vintermåneder. Forår og efterår er bestemt også en mulighed i hele landet, men det kan blive koldt i den sydlige del, mens det er varmt hele året rundt i den nordlige del.

Australien er et fantastisk land og et af mine favoritlande. Det har masser at byde på for natur- og dyreelskeren! Det er fyldt med naturperler, som Great Barrier Reef, Ningaloo Reef, Whitsundays, Fraser Island, Uluru, Kings Canyon, Kakadu National Park, Byron Bay, Noosa og mange andre steder. Du kan se hvaler i Hervey Bay, svømme med skildpadder på Fitzroy Island eller Lady Musgrave Island, dykke med hajer ved Wolf Rock og se koalaer på Magnetic Island.

Men Australien har også nogle fede storbyer som Sydney, Melbourne, Perth og Brisbane! Her kan du finde alt, hvad du skal bruge af information og inspiration til din tur! Jeg har flere gange besøgt Australien, og jeg har nu boet her siden marts 2020.

Derfor har jeg fyldt min rejseblog med tips, inspiration og en masse informationer til kendte og ukendte steder i Australien. Dette er så du kan få den bedste rejse eller den bedste working holiday oplevelse i Australien. Der er så mange tips, at dette nu er Danmarks største rejseblog om Australien!

Indholdsfortegnelse


Natur- og dyroplevelser i AustralienRejseguides til AustralienPraktisk information og andre rejseblogs fra AustralienBo i landet