Den 15 februar 2016 fyldte Townsville 150 år. En begivenhed, som er blevet markeret med officielle arrangementer de seneste par måneder, men for et par uger siden blev det markeret med et stort event for offentligheden. Et event, som jeg selvfølgelig deltog i!

Jeg ankom hen på eftermiddagen, købte lidt at spise og satte mig på stranden med mine venner. Det ene fly efter det andet fløj henover himlen. De fløj lavere end jeg nogensinde har set! Der var masser af muligheder for billeder. De fleste fly var militærfly fra Townsville’s flybase.

F16 fly Townsville

akrobatfly i Townsville

Vi så kæmpe hercules fly helt tæt på. En F16 var lige ved at sprænge vores trommehinder (overdrivelsen fremmer forståelsen), da han tordnende strøg op i luften. Akrobat fly lavede hæsblæsende stunts, som gentagende gange fik os til at frygte, at de ville flyve ind i hinanden. Det var ganske underholdende.

Læs også: Hvordan er det så at flytte til Australien?

venner ved the strand, Townsville  Townsville 150 år

 

Da flyene atter forsvandt fra himlen besluttede vi os for at gå rundt blandt boderne. Her fik vi oplevet et lokalt band spille en masse kendte sangene, som særligt fik børnene på dansegulvet, mens de voksne nød det med lidt mindre bevægelse 😉

the strand Townsville

Blandt boderne mødte vi en række militærmænd i uniformer fra de sidste 150 år inklusiv en, som lignede skurken fra Jumanji fuldstændigt! Efter en utrolig lang kø for at komme på toilettet var det ved at være tid til fyrværkeri. Enhver stor begivenhed ville jo ikke være fuldendt uden fyrværkeri. Vi kravlede ud på nogle store sten mellem de forskellige sektioner på the strand. Derfra havde vi første parket til aftenen fyrværkeri show.

Læs også: Hvordan er det så at bo i Australien?

Gennem hele showet kunne man høre folks begejstrede gisp og udråb. Vi blev flere gange snydt til at tro at showet var slut, men så begyndte en ny og endnu vildere del af showet! Dernæst gik turen til Seaview hotel, hvor vi delte et par øl og lidt mad. En bedre afslutning på en helt i gennem dejlig dag kunne vi ikke have fået 🙂


Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra fantastiske Australien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *