Om Tine

Jeg er en dansker ramt af rejsefeber. Jeg elsker at rejse og alt, hvad det inkluderer. Indtil videre har denne feber ført mig til 50 forskellige lande på seks kontinenter (jeg mangler bare Antarktis).

Jeg har rejst, siden jeg var lille, hvor mine forældre slæbte mig og mine søskende på campingferier i Sydeuropa, og siden da har jeg drømt om fjerne destinationer.

Mit rejseliv begyndte dog for alvor i 2011, hvor jeg tog på min første solorejse jorden rundt. I seks måneder rejste jeg på fire kontinenter og kom forbi 10 lande. Siden 2011 har jeg været forbi mange flere lande.

dansk rejseblogger og influencer

Jeg har rejst tværs i gennem den australske outback. Jeg har været indlagt på et malaysisk hospital. Jeg har blaffet i Thailand, svømmet med hvidhajer i Sydafrika, blevet bidt af en slange i Cambodja og meget mere! De fleste af mine rejser har været som solorejsende.

En ting er sikkert, jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at rejse foreløbig! Jeg rejser så ofte som muligt og så længe som muligt. Jeg prøver at leve efter mottoet: Why be ordinary? Jeg prøver, at skabe så mange fantastiske minder som muligt. Så jeg forsøger at gøre det meste til et eventyr.

sjove fakta om rejsebloggeren Tine

Fun facts om Tine:

 • Min første rejse gik til Grækenland, da jeg var fem år
 • Jeg begyndte at spare op til min første rejse, da jeg var fire. Det var til en tur for hele familien til Disneyland. Jeg fik dog aldrig sparet det nødvendige sammen (sjovt nok, da jeg ikke fik fast lommepenge)
 • Hong Kong var det første sted, jeg besøgte udenfor Europa (2009), da jeg havde et par dages stopover på vej til Indonesien
 • Mit første “rigtige” trek var på Borneo i 2011
 • Jeg har dukket gult regnskovsvand
 • Jeg har cage divet med hvidhajer i Sydafrika
 • Jeg har sprunget verdens højeste bungy jump fra en bro (216 m) på trods af højdeskræk
 • Jeg har siden 2011 rejst mere end to år sammenlagt
 • Jeg har dykket i ni lande på fire kontinenter
 • Jeg har boet i Australien (to gange) og Vietnam
 • Jeg elsker kaffe
 • Jeg ville ønske man kunne leve af solskin, havvand og kærlighed 😉

Hvorfor oprettede jeg bloggen


Jeg har oprettet rejsebloggen for at vise dig, at man sagtens kan rejse alene og uden at det behøver at blive dyrt eller kedeligt.

Vi lever i en fantastisk verden, og jeg håber, at jeg vil inspirere dig til at opleve mere af den – uanset om det er på en solorejse eller med andre og uanset hvor du gerne vil hen 🙂

Har du nogle spørgsmål, så vil jeg meget gerne hjælpe! Så skriv endelig på:

info@aworldtoexplore.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂


Lande, som jeg har besøgt:


Asien
Cambodja (x2) – FilippinerneForenede Arabiske Emirater (x2) – Hong Kong – Indonesien (Bali) (x2) – Jordan – KinaLaosMalaysia (x2) – Myanmar – NepalQatar – Singapore – Sri LankaTaiwan (Taipei)Thailand (x3) – Vietnam (x2)

Afrika
Sydafrika – Lesotho

Europa
Belgien (x2) – DanmarkEngland (x4) – Frankrig – Grækenland (x4) – Irland – Italien (x4) – Kroatien – NordirlandPolen – San Marino – Skotland – Slovakiet – Slovenien – Spanien – Sverige (x 2) – Tjekkiet – TyrkietTyskland (x utrolig mange) – Ungarn (x2) – Wales – Østrig

Nordamerika
CanadaCubaUSA

Oceanien
Australien (x4) – New Zealand – Tonga

Sydamerika
Argentina – BoliviaPeru


Har du nogle spørgsmål, ris eller ros, så skal du være mere velkommen til at skrive til:

info@aworldtoexplore.dk

Mangler du bloggere til et eventuelt samarbejde, så må du meget gerne slå et smut forbi min side om samarbejde samt skrive til min mail.

Arbejdet med rejsebloggen har også ført andre ting med sig. Det har givet mig nye eventyrlystne venner, det har hjulpet mange (lidt nervøse) førstegangsrejsende i gang og så har det ført til oprettelsen af det første danske rejsebloggernetværk, Danish Travel bloggers! Så bloggen har givet mig meget mere end jeg turde håbe på, så jeg forsætter helt klart i endnu længere tid end hidtil!