A World to Explore er en dansk rejseblog om solorejser i hele verden, og alt hvad det indebærer. Jeg deler personlige rejseanekdoter og insidertips til destinationer i hele verden. Det kan bl.a. omhandle naturoplevelser, kultur, adventure og storbyrejser. Disse personlige fortællinger og rejsetips får ikke kun mine læsere til at vende tilbage gang på gang, men det skaber en kæmpe troværdighed, som man ikke finder i traditionelle medier!

Derudover er jeg efter mange års erfaring blevet enormt dygtig til SEO, hvilket betyder, at rigtig mange af mine indlæg findes på side 1 af Google med mange indlæg i top tre. Jeg kan med andre ord tiltrække nye læsere hele tiden, hvilket kan komme dig til gode, når du skal brande dig selv, og indholdet vil blive læst igen og igen i flere år fremover.

Jeg er altid åben på nye samarbejder som er relevant for min blog og mine læsere.

Skriv gerne på info@aworldtoexplore.dk, så kan vi snakke om et samarbejde, som giver mening for alle parter 

OBS: Jeg accepterer ikke indlæg skrevet af andre på siden, og jeg skriver ikke om online casinoer

+400

Tilmeldt maillisten

+4500

Følgere på sociale medier

9-15K

Unikke læsere om måneden

16-30K

Sidevisninger per måned

79.500

Månedlig rækkevidde på tværs af kanaler

Læsere i tal

Mine læsere inkluderer både nye rejsende, som skal afsted på deres første backpackerrejse, samt lidt ældre rejsende som ofte har en længere uddannelse bag sig og har rejst en eller flere gange før.

70% er mellem 18-34 år
67,7% er kvinder
89% er danskere

samarbejde med a world to explore

Samarbejdsmuligheder

Samarbejder kunne omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Presseture/kampagner
 • Ambassadørskaber
 • Anmeldelser
 • Sponsoreret blogindlæg
 • Freelance artikler

Feature

*Et udvalg af artikler, hvor A World to Explore har været interviewet eller omtalt

 

 

Et udvalg af tidligere samarbejdspartnere

samarbejdspartnere


En del af et professionelt netværk:


Danish Travel Bloggers

Jeg er initiativtager og medstifter af det første rejsebloggernetværk Danish Travel Bloggers. Her er nogle af Danmarks førende rejsebloggere samlet og ønsker du et større samarbejde med flere rejsebloggere, så skal du være velkommen til at kontakte os på info@danishtravelbloggers.com. Du skal også være velkommen til at slå vejen forbi vores hjemmeside.

2 Comments

 • Hej
  Du har skrevet at man behøver ikke have visum til Kina hvis man skal kun opholde i Kina 72 timer eller mindre.. det er ikke rigtigt. Den rigtigt er at man SKA了rejse videre til det 3.land fra Kina ( ikke retur til Denmark ) kan få visumfrit op til 144 timer. :-).
  Jeg har store viden om Kina . Har arbejdet som rejseleder og rejsekonsulent for danskere til Kina i mange år. Hvis du har brug for info. Om Kina . Må du sige det.. ( jeg er fra Kina , men jeg er danskegift. Har boet i Danmark i snart 20 år)

  Mvh. Alice Thomsen

  • Hej Alice,
   Det er helt korrekt, da jeg skrev guide kunne man kun få 72 timers transit visum og jeg har endnu ikke nået at få opdateret guiden med det. Men det er da dejligt, at du gør mig opmærksom på det, hvis jeg ikke var klar over det, så tak 🙂
   Mvh Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *