Vandring er en fantastisk aktivitet! Selv forelskede jeg mig med det samme i vandring, da jeg prøvede det for første gang på Borneo, Malaysia. Før det havde jeg aldrig helt forstået, hvorfor folk vandrede.

Men det var mere udfordrende, end jeg forventede, og så bliver udsigten og madpakken bare lidt bedre, når du har vandret i gennem naturen. Jeg undersøger tit, hvilke vandreture der er på min destination, når jeg rejser. Andre gange rejser jeg med vandring som hovedformål, fx da jeg tog til Nepal.

Her på rejsebloggen kan du finde alle mine bedste tips og inspiration til vandreture over hele verden. Uanset om du leder efter vandreture i Danmark, Tyskland, Vietnam, Australien osv, så kan du finde dem lige her.

Derudover er der også information om pakkelister, vandretilladelser og mere, så du kan være forberedt til din vandretur.

Klik på nedenstående links for at blive sendt til vandreture på forskellige kontinenter:

Praktisk informationVandreture i AsienVandreture i EuropaVandreture i OceanienVandreture i Sydamerika, Nordamerika og Afrika

  

Vandring – praktisk information


Vandreture i Asien


Vandreture i Europa


Vandreture i Oceanien


Vandreture i Sydamerika, Nordamerika og Afrika