Hovedstad: Beijing

Valuta: Renminbi/Yen (1 CNY ∼ 0,94 kr)

Bedste rejsetidspunkt: Forår og efterår. Det kan være meget koldt om vinteren (den sydlige del kan det dog være okay på den tid af året) og meget varmt om sommeren, desuden er der risiko for tyfoner i det sydlige Kina om sommeren.

Kina ligger i Østasien, og landet er, lige som mange andre lande i den region, fyldt med gammelt og nyt. Besøg Den forbudte by i Beijing, den kinesiske mur, terrakottakrigerne i Xi’an, trekking i Tiger Leaping Gorge, gå på opdagelse i de gamle bydele i de ellers moderne byer som Chengdu. Besøg utrolig natur som Zhangjiajie National Forest Park, kendt fra Avatar, Jiuzhaigou National Park med de utrolige søer, Guilins kalkstensbakker, de gule bjerge. Hils på en panda og den gyldne stumpnæseabe.

Ja, oplevelser skal du helt sikkert nok få i Kina, bare at gå ned af gaden er jo en oplevelse! Jeg har skrevet mine bedste oplevelser efter  selv at have rejst i Kina, så du kan finde inspiration til din tur. Du kan ligeledes finde informationer om visum, hoteller og mere du har brug for at vide for at rejse på egen hånd i Kina. Rigtig god tur!


Rejseblog Kina