Danmark er et utrolig smukt land, selvom vi muligvis ikke har bjerge som i Nepal eller en masse vandfald som i Vietnam rundt i vores skønne land. Så kan Danmark altså noget andet!

Vi har masser af flotte strande, de vilde klitter (klitter er meget unik natur og er bl.a. fredet flere steder i Australien, fordi de er sjældne der. Dem må vi ikke tage for givet), vi har de gamle og hyggelige småbyer så som Ribe eller Ebeltoft, vadehavet, fjordene, Mols bjerge, masser af shelters m.m. Men storbyer så som Aalborg, Aarhus og København er også rimelig rolige ift. til mange storbyer, som jeg har besøgt i udlandet.

Det er let at tage for givet, når man er opvokset og/eller bor i Danmark! Men efter at have boet i udlandet, er det endnu nemmere for mig at se, hvor dejlig Danmark er, end det var tidligere. Og Danmark kan bare noget særligt!

Danmark er fyldt med skønne seværdigheder og dejlige oplevelser. Skal du holde ferie i Danmark, så har jeg samlet en del tips og skønne billeder, som viser dig de bedste seværdigheder og oplevelser i Danmark, så du kan opleve det bedste af det bedste! Rigtig god ferie


Seværdigheder og oplevelser i Danmark