Reklame i samarbejde med hotels.com. Reklamelinks er markeret med *

Jeg elsker Aarhus! Byen har så mange oplevelser og seværdigheder, at den er oplagt til et weekendophold eller endda en forlænget weekend, men der findes også en masse hoteller i byen, så hvilke hoteller er de bedste i Århus? Her er mine bud på de bedste hoteller i Aarhus!

Værelse - 1 dobbeltseng - ikke-ryger - hjørneværelse - Værelse

Comwell Aarhus – et hyggeligt designerhotel i Aarhus Centrum

Jeg har efterhånden brugt mange timer på Comwell Aarhus*! Comwell har et fantastisk loungeområde til digitale nomader og andre som arbejder foran deres computer med gratis te og kaffe. Så da jeg var arbejdsløs og boede i Århus, brugte jeg mange timer på at arbejde her på bloggen samt søge arbejde i loungeområdet.

Før hotellet åbnede for offentligheden var jeg heldig at få et lille smugkig ind i værelserne. Kvadratmeterne er virkelig godt udnyttet og selvom nogle måske ville mene, at værelserne er lidt små, så mangler man ikke noget!

Værelserne er indrettet i samarbejde med HAY, så man får lækkert design, men de har samtidig formået at give det en hjemmelig og hyggelig følelse med indretningen og farvevalget. Derudover har alle værelserne en skøn udsigt over byen og/eller havnen.

Maden på hotellet er fantastisk, og man er blot et stenkast fra hovedbanegården, havnen og gågaden. Så Comwell* er absolut et godt valg for et hotel i Aarhus. Derudover har hotellet en parkeringskælder, hvis du kommer i bil.

Tjek priser her*

hotel helnan i aarhus

Udsigten fra stranden nær Helnan

Helnan Marselis Hotel

Er du mere til havudsigt end byudsigt, så er Helnan Marselis Hotel* et meget bedre bud på et godt hotel i Aarhus. Jeg boede her i 10 dage tilbage i 2015, da jeg var guide på den internationale biologi olympiade.

Det var noget helt særligt at bo lige ned til havet! Også selvom vinden og havet var koldt. Hver morgen spiste vi morgenmad med havudsigt. Det er bare noget særligt med havudsigt som får en til at slappe helt af og komme ned i gear, så man er klar til endnu en dag med at udforske Aarhus.

Indendørs pool

Værelserne er store og luksuriøse. Langt de fleste værelser har en balkon med havudsigt! Udefra ligner hotellet en klods, og indretningen er måske lidt outdated, til gengæld er servicen i orden, havudsigten fantastisk og faciliteterne (en lille indendørs swimmingpool samt sauna, fin og stor morgenmadsbuffet og et lille fitnessrum) er gode.

Med bus kan man komme til centrum på få minutter eller man kan gå langs vandet til centrum. Deruover ligger dyrehaven og Marselisborg skov samt Marselisborg slot få minutters gang derfra.

Tjek priser her*

aarhus centrum

Design-dobbeltværelse (Plus) - Værelse

Hotel Oasia Aarhus

Vil man bo på et mindre hotel i Aarhus centrum, så er Hotel Oasia Aarhus* et godt bud! Hotellet har cirka 1/3 antal værelser ift. Comwell*, men hotellet byder stadig på en masse luksus med Hästens senge, specialfremstillede Montana møbler, loungestole fra Theselius og Kjærholm samt Bang & Olufsen tv og telefoner.

Ligesom Comwell har Hotel Oasia lokaler, hvor det er oplagt at holde møde, arbejde online eller lignende. Hotellet ligger i nærheden af Aarhus hovedbanegård, Bruuns Galleri og gågaden, men stadig gemt væk på Kriegersvej så man ikke får larm fra byens trafik.

Hotellet har også fitnesscenter, loungeområde, en bar og en morgenmadsbuffet med en masse økologiske fødevarer. Derudover vandt hotellet Travellers’ Choice Award på Tripadvisor i 2020. Så det er absolut også et af de bedste hoteller i Aarhus!

Tjek priser her*

hotel i aarhus

Udvalgt billede

Book1 design hostel – et billigt hotel i Aarhus

Leder man efter et billigt hotel i Aarhus, så er Book1 design hostel* et oplagt valg. Hostellet er et designhostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus Centrum. Priserne ligger væsentlig lavere end på de andre hoteller, som jeg anbefaler, i Aarhus, men placeringen kan næsten ikke blive bedre.

Man bor lige ved siden af åen og få minutter fra Magasin og gågaden samt Aros. Værelserne er små, da det er et hostel, men de er indrettet i moderne stil. Derudover har hostellet en fin bar, sauna og cykeludlejning. De serverer en lækker økologisk morgenmad, frokost og aftensmad.

Med andre ord et luksushostel i centrum af Aarhus.

Tjek priser her*

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!


hotels.com logoIndlægget er skrevet i samarbejde med hotels.com, dog er holdningerne mine egne. Hotels.com har ingen indflydelse på, hvad jeg skriver i dette indlæg eller hvad jeg skriver om generelt. Jeg bruger selv hotels.com til at booke hoteller og hostels på mine rejser, derfor kan jeg også stå indenfor dem som samarbejdspartner.


Mere inspiration fra dejlige Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *