Alt det der med visum kan være lidt svært, at overskue, specielt hvis man rejser til flere lande på samme tur! Jeg har efterhånden rejst i mange lande, også nogle stykker i Oceanien. Så jeg har prøvet at søge visum og det er faktisk ikke så svært. Jeg har her samlet en oversigt med alt du behøver at vide om at søge visum til lande i Oceanien, for at hjælpe dig til at få en lettere rejse. Jeg vil prøve, at holde listen opdateret løbende, men for nyeste information, så læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Udover visum, så kræver mange lande, at dit pas er gældende 6 måneder udover din forventet hjemrejse og mange kræver en returbillet, men de kræver sjældent at se den.

OBS: Disse regler kan hele tiden ændre sig, så tjek en ekstra gang på um og skriv evt. hertil, hvis der er sket ændringer.

God rejse!

   Pris Hvor lang tid gælder et normalt turistvisum? Søges på forhånd eller opnås ved grænsen? Hvor kan der søges?
Australien Gratis 3 måneder – der kan dog søges om visum der gælder længere tid, men det koster penge. På forhånd  Her
Fiji Gratis 90 dage Grænsen  
Kiribati Gratis 28 dage Grænsen  
Marshalløerne Gratis 90 dage Grænsen  
Mikronesien Gratis 30 dage Grænsen  
Nauru Gratis 90 dage På forhånd  På den nærmeste ambassade

 

New Zealand 9-12 dollars (40-54 kr) + 35 dollars (155 kr) 90 dage Grænsen I dag skal man have et NZeTA til New Zealand, de kalder det en rejsetilladelse, men det svarer næsten til et visum.

Det koster 12 dollars, hvis du søger via hjemmesiden her og 9 dollars, hvis du bruger deres app (til iPhone og til andriod).

Derudover skal alle turister betale 35 dollars i afgift (IVL) til at bevare naturen og forskellige faciliteter. Det betaler man i samme omgang som ens NZeTA.

Man skal søge om NZeTA og IVL mindst 72 timer før afrejse og de gælder i to år.

Palau Gratis 90 dage Grænsen  
Papua Ny Guinea Gratis 90 dage Grænsen  
Salomonøerne Gratis 90 dage Grænsen  
Samoa Gratis 60 dage Grænsen  
Tonga Gratis 90 dage Grænsen  
Tuvalu Gratis 30 dage Grænsen  
Vanuatu Gratis 30 dage Grænsen  

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com og booking.com samt oplevelser gennem getyourguide, udstyr gennem Friluftsland. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak! 

Mere information og inspiration fra Oceanien

2 Comments

 • Hej Tine

  Jeg står og skal til Australien og skal derfor søge visum. Ved du hvor lang tid der går før man har sit turist, hvis man søger det online?

  På forhånd tak! Du har virkelig en god og flot side! 🙂

  • Hej Amalie.
   Det tager ikke lang tid, maks et par timer, men nok nærmere minutter 🙂 god tur!
   Tusind tak for de søde ord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.