Vil du gerne rejse ud i verden, men ved du ikke helt hvor du skal starte? Er du i tvivl om visum, pakkeliste og alt det andet? Jeg har rejst i mere end 30 lande og har forsøgt at samle nogle af mine bedste råd lige her! Så du kan forberede og planlægge din rejse! Søger du inspiration, så kan du med fordel læse med på rejsebloggen eller se under destinationer, hvis du allerede ved hvor du vil rejse til. Har du flere spørgsmål om alt fra billig transport fra lufthavnen til ruteforslag og personlige anbefaling. Så skal du være mere end velkommen til at skrive til mig på:

info@aworldtoexplore.dk

Personligt, så synes jeg det vigtigste er at få styr på flybilletter, visumregler, valuta, budget, rejseforsikring samt de første par overnatninger. Alt det kan du få hjælp til her 🙂 Derudover gennemgår dette indlæg alt hvad du skal tænkte over inden afrejse.


Rejsetips til forberedelse af rejsen


Her er nogle af mine bedste rejsetips efter mange års backpacking. Du kan finde fra alt til tips om at undgå jetlag og tyveri til at få den bedst mulige vekselkurs og finde den rejseforsikring som passer dig!


Rejseudstyr og pakning


Modsat mange andre førstegangsrejsende, så pakkede jeg vist lidt for lidt eller også var det bare de forkerte ting jeg fik med...Men jeg er blevet bedre til at pakke de rigtige ting. Så vil du gerne pakke rigtigt, finde den rigtige rygsæk, det rigtige kamera og finde de bedste rejseapps. Så læs med på rejsebloggens tips til udstyr og pakning lige her:


Ruteforslag


Det sværeste ved at planlægge ens rejse kan være at beslutte ruten og hvor lang tid det kan være godt at bruge hvert sted. Derfor har jeg lavet nogle ruteforslag til inspiration til din rejse!


Visum


Alt det der med visum kan være ret svært at overskue og have styr på, specielt på den første rejse og hvis man skal til mange lande. Efter mange års erfaring med visum, så jeg guider dig gennem de forskellige visum til alt fra sydøstasien og oceanien lige her. Så din rejse bliver lettere


Sparetips


Som backpacker elsker jeg at spare penge på mine rejser. Hvem gør ikke det? Hvorfor betale fuld pris for et værelse, hvis du kan få det med rabat? Hvorfor betale mere for din flybillet end ham som sidder ved siden af dig? Her er mine bedste tips til at spare penge på alt fra flybilletter til overnatninger, så du kan rejse længere og billigere!


Rejsetips til under rejsen


Her har jeg samlet nogle af mine bedste rejsetips til under rejsen, så ved du hvordan du undgår at blive bestjålet til hvordan du får den bedste nat på en natbus 🙂