Jeg har altid gerne ville se et Broadway show, da jeg skulle til New York City. Jeg har altid elsket teateret, det er bare noget andet end TV og film! Men Broadway shows kan være dyre, så her er nogle tips til at få billige billetter. Det er dog ikke alle shows der kan fåes billigere.

TKTS Discount Booths:

Disse billetstande findes på Times Square. Du kan ikke undgå, at se den lange kø! Ved at bruge noget tid i køen, nogen gange timer, kan du være heldig at finde shows med 20-50% rabat. Det lyder da meget fedt, men det er ikke den måde jeg anbefaler, at du gør det på. Brug hellere din tid i NYC på noget andet. I stedet foreslår jeg noget andet

Theater Mania

Brug hjemmesiden Theater Mania. De har som oftest de samme billetter (eller lignende billetter), som standene på Times Square, men til gengæld har de ikke samme kø 😉 Du kan læse om alle shows og om andre muligheder for billige billetter.

kom billigt i teateret i New York City

Deltag i et lottery run 

Nogle shows, herunder Wicked, har de såkaldte lottery runs, hvor man får et nummer og så dukker op 1-2 timer før showet starter og håber på, at ens nummer bliver trukket. Det vil jeg dog kun anbefale, at man gør ved shows som man virkelig gerne vil se!

Gå direkte til billetkontoret på Broadway

Det var det jeg selv gjorde. Jeg ville gerne se Chicago og gik direkte til teateret og spurgte om de havde billige billetter. Det havde de og jeg fik en billet til 28 dollars og sparede dermed 21,5 dollars eller 44%. Så ikke en dårlig besparelse.

Det er dog ikke alle forestillinger hvor man kan få billige billetter, fx er der ingen rabat at hente nogen steder, hvis man vil ind og se The Lion King, så tjek evt hjemmefra på Theater Mania om du kan få rabat på den forestilling du gerne vil se.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com og booking.com samt oplevelser gennem getyourguide.

Mere inspiration og tips fra vilde New York City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.