Thailand har masser at byde på. Thailand har de smukke strande, de store shopping center, junglen, smukke vandfald, bjerge og hyggelige byer som Chiang Mai og Kanachaburi. Thailand er et af de mest besøgte lande for backpackere. Jeg besøgte fornylig landet og tilbragte 28 dage der, hvor jeg rejste både i syd og nord. Se hvad mit rejsebudget for Thailand endte på:


Rejsebudget for Thailand:


 • Mad/drikke: 1684 kroner
 • Transport: 549,4 kroner
 • Overnatninger: 982 kroner
 • Oplevelser: 667,7 kroner
 • Diverse: 779,5 kroner
 • I alt: 4662,7 kroner
 • Pr dag: 166,5 kroner

Seværdigheder i Thailand


Noter til budget/Priser i Thailand:


 • Gademad koster fra cirka 10-20 kroner for en ret
  • Nær Long Beach på Koh Lanta er street food mulighederne lidt mangelfulde og vi blev nødt til at spise på lidt dyre restauranter (ift. thailandske priser), så her var det ofte 30 kr og opefter, men generelt er øerne lidt dyrere.
 • Blandt oplevelser er der brugt penge på dykning, som står for cirka halvdelen af den del af budgettet
 • I 10 dage af min tid i Thailand rejste jeg rundt med min mor, så vi boede på lidt bedre hoteller osv. så der blev der nok brugt lidt mere end resten af tiden i Thailand 😉 En seng på en sovesal koster ofte fra 30 kr og op efter
 • Min cykeltur gennem Bangkok fik jeg gratis, så den er selvfølgelig ikke med i budgettet
 • Fire nætter var overnatningerne gratis - en var inkluderet i min slow boat tur til Laos, to fik jeg efter at have vundet en konkurrence på instagram, en blev betalt med welcome rewards på hotels.com
 • Mine overnatninger i Chiang Mai kostede kun 100 baht (18 kroner)
 • Mine overnatninger på Koh Chang kostede 91 kroner pr. nat(ret dyrt for en sovesal), men det var ikke muligt at finde noget billigere når jeg rejste alene
 • Jeg kunne sagtens have brugt færre penge i Thailand, men til sidst gik der lidt shopping i den i Bangkok, hvor jeg fik købt en masse tøj
 • Jeg fløj fra Cambodja til Chiang Mai, hvorfra jeg tog videre til Laos, og den billet er derfor ikke talt med her. Bådturen er medregnet i Laos-budgettet.
 • Min tur til/fra Koh Chang kostede i alt 200 kroner, mens resten af transportudgifterne er gået til taxaer, metro, bus til/fra Koh Lanta samt fly retur til Krabi (vi havde købt et flypas til AirAsia til cirka 800 kroner, det dækkede billetter til/fra Myanmar samt til/fra Krabi, derfor er den del af billetten et estimat)

Sparetips til Thailand


Sparetips til Thailand:


 • Der er selvfølgelig de gængse spareråd, som at gå meget osv
 • Tag altid lokal transport
  • Der er også altid lokal transport fra lufthavnene i Thailand, så det er også oplagt, hvis du vil spare penge
  • Min 6 timers togtur til Cambodja kostede for eksempel 48 baht eller 9 kroner!
 • Spis street food
 • Brug tid nordpå! I det nordlige Thailand er priserne klart billigere, så det er oplagt at bruge længere tid der hvis du vil spare penge og så gør det ikke noget, at det også er rigtig fedt i Nordthailand 😉
 • Rejser I mere end en person, så tag en taxa i Bangkok i stedet for skytrain - Det er billigere!!
 • Genopfyld din vandflaske - flere steder i Thailand kan du genopfylde din vandflaske i automater på gaden, det koster 1-2 baht for 1,5 L vand. I 7/11 koster 1,5 L vand 14 baht...
 • Hæv penge i citibanks hæveautomater, de andre koster gebyr i Danmark og i Thailand, så det kan hurtigt koste dig 50-70 kroner at hæve i de andre automater (30-50 kroner i citibank)

Her boede jeg (kun anbefalesværdige steder er med):


Jeg er backpacker, så disse steder ville måske ikke passe dig, hvis du er til fire stjernet hoteller. Generelt gælder for disse steder, at det er pæne og rene hostels, som på ingen måde er party hostels.

OBS: Jeg her her benyttet reklamelinks, det betyder at jeg tjener lidt hvis du booker gennem mine links, det koster ikke dig ekstra, men jeg håber at du vil støtte bloggen ved at bruge mine links. På forhånd tak 🙂

Chiang Mai:

 • JJ Guesthouse (de har ingen hjemmeside, men ligger ved siden af Julies Guesthouse)

Koh Chang:

Koh Lanta:

25 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *