A World of Backpacking fylder et år. Da jeg startede bloggen gav jeg mig selv et år, til at finde ud af om jeg ville forsætte bloggen eller ej og jeg kan allerede afsløre, at jeg lader bloggen køre. Jeg kan se, at mange har haft glæde af bloggen og har brugt mine indlæg til at få hjælp og inspiration, så det er fedt! Forsæt endelig med jeres kommentar og spørgsmål. Med et år på bloggen er det jo oplagt, at se tilbage på nogle af de oplevelser og ting, der er sket og så afslører jeg også dette års rejseplaner.

På et år er det blevet til 134 indlæg med alt fra visumregler og pakkeliste til rejseberetninger og rejsetanker. De fem mest læste indlæg var:

Why I am not proud of being Danish

25 facts you might not know about Denmark

Sove i lufthavne

Når paradiset gør rejselivet surt…

Visum til lande i Sydøstasien

Der skal nok komme en masse nye rejseberetninger og praktiske informationer fra min rejse i Sydøstasien og du må endelig sige til, hvis der er nogle informationer, som du mangler!


Rejser og ture i 2015


Langelinjepark

 1. Danmark

Jeg har ikke altid været så god til at få set Danmark og der er/var en masse steder, som jeg gerne ville se eller gense her i vores lille land og jeg må sige, at jeg fik gjort lidt ved sagerne i 2015! Jeg kom forbi:

Jeg vil gerne se mere af Danmark i 2016, men tiden må vise hvad jeg får tid til. Har du nogle gode tips til nogle skatte i vores lille land?

Kos, Grækenland

2. Kos og Bodrum

I juni tog jeg med min mor på en meget spontan afbudsrejse til Kos, hvorfra vi også tog en dagstur til Bodrum. Vi arrangerede det hele selv. Vi cyklede rundt på øen og ledte efter en lækker strand. Jeg dykkede den ene dag og så gik vi mange gåture gennem byen. Det var en rigtig dejlig tur og det var skønt med et break fra hverdagen. Vi gav under 1000 kroner pr mand i en uge for fly, hotel og morgenmad, så det var bestemt ikke dyrt og noget, som ville kunne passe de flestes budget 😉 Læs mere om turen her.

Halong Bay, Vietnam

3. Asien i tre måneder

Dette var klart highlightet fra rejseåret 2015 (turen forsatte faktisk også ind i 2016). I oktober satte jeg mig på en flyver mod Bangkok. De første 3,5 uger rejste jeg med min mor rundt i Myanmar og Thailand.

Det var rigtig spændende, at rejse opleve Myanmar, før alle turisterne kommer! Hvis I ikke allerede har været i landet, så er det bare om at komme afsted! Jeg nød, at opleve min mors drøm om at se Thailand gå i opfyldelse og jeg nød at dele oplevelserne med hende!

Derefter brugte jeg 2,5 måneder på at rejse rundt i Cambodja, Laos, Vietnam, Thailand og, ufrivilligt, Dubai. Det gik ikke altid lige godt og det tog lidt længere tid for mig, at komme ind i det at rejse alene igen end jeg havde forventet.

Men det var en fantastisk tur og jeg ville ikke have undværet noget af det…okay, måske kunne jeg godt have undværet bed bugs og det at blive bidt af en slange….Det har givet mig nogle fantastiske øjeblikke og nogle minder som jeg aldrig vil glemme! Og tak til alle dem, som har været en del af min rejse.


Rejsplaner 2016


Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg stort set altid har planlagt den næste rejse før den anden er slut og det var også tilfældet med rejsen i år. Faktisk har den været på tegnebrættet i noget der ligner 1,5 år!

Jeg flytter….

Kakadue Nationalpark Australien

Som I nok er klar over, så er jeg studerende. Jeg studerer biologi på Aarhus Universitet og skal faktisk til at begynde min kandidat i morgen. Da jeg startede på universitet, så vidste jeg, at jeg ikke ville bruge alt min tid i Aarhus!

Nej, jeg skal study abroad (det er næsten det samme som udveksling, bort set fra at der ikke kommer en fra det universitet, hvor jeg skal studere og tager min plads i Aarhus). Så jeg flytter et semester til Australien, nærmere bestemt Townsville! Og jeg glæder mig!

Australien er et af mine favoritlande og jeg glæder mig til at genbesøge landet. Jeg skal studere marine biologi, så hvad er mere oplagt end at studere det på Great Barrier Reef? Jeg har aldrig været i Townsville eller på Østkysten udover Sydney, så hvis du har nogle gode råd, så må du endelig sige til!

Asien

Laos

På vejen hjem slår jeg så turen forbi Vestkysten i Australien inden turen går til Asien. Hvor ved jeg endnu ikke. Jeg overvejer dog stærkt Sri Lanka, Taiwan eller Østtimor og jeg er lidt spændt på hvor jeg ender.

Her bliver prisen nok den afgørende faktor 😉 Jeg er dog meget i tvivl om jeg skal komme hjem til jul…Mit semester slutter i slutningen af november, så jeg vil have lidt over en måned til Vestkysten og Asien, men jeg ved ikke om det er nok…? Og kan man egentlig tillade sig, at være væk i julen to år i streg? Det må jeg lige finde ud af…

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

6 Comments

 • Stort tillykke med bloggens 1-års fødselsdag, Tine! Hvilken en fantastisk rejse, det har været af følge med i dine eventyr. Ser meget frem til at følge med, når du tager til Australien. Hvor er det fedt! (:
  Selv har jeg planlagt at skulle til Boston i marts for at besøge min bedste veninde fra min studietid i USA, og til sommer håber jeg på at kunne flytte med min franske kæreste til Amsterdam for at arbejde (:
  http://cammi.dk

  • Tak, Camilla! Uh, det er jeg da glad for at høre! Jeg skal nok dele endnu mere og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser fra Down Under 🙂 Det har bestemt også været spændende at følge dit eventyr i Hong Kong! Kommer vi til at se flere af dine lækre rejsevideoer? 🙂 Det lyder da bestemt også som nogle gode rejseoplevelser, som du har i vente i år! Det vil jeg glæde mig til at høre mere om. Held og lykke med flytningen!

 • Kære Tine,
  Først stort tillykke med 1. års dagen, godt gået. Jeg er super glad for at du har besluttet at fortsætte din blog. Jeg nyder at følge med i dine oplevelser rundt i verden men bestemt også dem i Danmark.
  Fede rejseoplevelser du har haft det seneste år, du har bestemt oplevet meget og jeg nyder at læse din indlæg.
  Vildt at du skal læse Down Under, super det glæder mig meget. Jeg ved jo hvor glad du er for Australien hvilket jeg bestemt forstår. Det bliver super spændende at følge dine oplevelser og se fede billeder fra “vores” ynglings land 😉
  Endnu engang stort tillykke 🙂
  /Annette

  • Mange tak! Det er jeg også bestemt. Bloggen har givet mig mere end jeg lige havde regnet med og jeg er da glad for at høre, at du nyder at læse med 🙂 Ja, jeg glæder mig også, men er ærlig talt også lidt nervøs. Jeg har jo aldrig prøvet at flytte til et andet land, så er lidt spændt på alt det der med at finde bolig osv…men jeg glæder mig! 🙂 Mange tak!

 • Hej Tine
  Tillykke med det første år på bloggen. Jeg er sikker på, at det bliver til mange flere! Og nu er der jo basis for masser af indlæg fra Australien.
  Vores rejseplaner er mange for 2016. Allerede på nuværende tidspunkt ved vi, at vi skal uden for Danmarks grænser 11 gange i løbet af det kommende år, så der vil blive pakket og pakket ud mange gange!
  Den største tur bliver dog til sommer, hvor der står Ecuador og Galapagos på flybilletten. Det glæder vi os rigtig meget til.

  Hygge hejsa og rigtig god tur
  Anne Marie
  http://www.twodanesontour.com
  FB Two Danes On Tour
  Instagram: @twodanesontour

  • Mange tak! Det tror jeg også 🙂 Ja, mon ikke at der kommer nogle stykker fra Australien? 😉
   Hold da op, 11 gange! Det var da ikke så lidt! Uh, jeg glæde mig til at læse indlæg fra de steder hvor I ender. Ecuador og Galapagos lyder godt nok også lækkert! Det står også meget højt på min ønskeseddel 😉 det lyder til at 2016 bliver et godt rejseår for jer. Vil glæde mig til at følge med. God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *