Thailand er et velbesøgt land og med god grund. Der er masser af lækre strande, skøn natur, god mad og en masse søde lokale! Men hvilken rute skal man lige tage når man er i Thailand? I denne rejseguide kommer jeg med et bud på et ruteforslag på en måned i Thailand.

Rejseguiden inkluderer tid til shopping i Bangkok, trekking, smuk natur, kultur som fx lanternefestivalen i Chiang Mai og selvfølgelig tid til smukke strande. Hvordan din rute ser ud kommer lidt an på, hvad du vil, og ruteforslaget kan selvfølgelig også tages omvendt ellers gøres kortere eller længere, hvis du ønsker det.

Men du kan betragte denne rejseguide på 2 uger til en måned i Thailand, som en inspirationskilde, hvis turen går til Thailand!

Reklamelinks er markeret med *

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide* og udstyr gennem Friluftsland* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

lumbini park, bangkokMBK i Bangkok, Thailand


Dag 1-3: Bangkok


Tager du fra Danmark til Thailand, så lander du højest sandsynligt i Bangkok. Der er masser at lave i byen og det kan være fint at gå lidt rundt og opleve byen mens du lige får vænnet dig til tidsforskellen og den nye kultur i Thailand. I Bangkok kan du sejle på Chao Phraya floden, tage på cykeltur*, besøge templer, spise god mad, shoppe og besøge den vilde backpackergade Khao San road.

Rejsetip: Vil du gerne se flere templer, så kunne du med fordel tilbringe en dag eller to i Ayutthaya, omkring 1,5 time udenfor Bangkok

billigt hotel i Bangkok

Hotel i Bangkok

Budgethotel

Leder du efter et godt budgethotel med god placering? Så kan jeg anbefale ICheck Inn Silom*. Værelset har en fin størrelse til to personer, og der er hvad de fleste skal bruge – A/C, køleskab, en god og komfortabel seng, et skrivebord osv. Badeværelset var også godt, og rengøringen er upåklagelig!

Der er en gratis flaske vand på værelset og te/kaffe nær receptionen, men desværre er morgenmad ikke inkluderet i værelset og udsigten er lidt kedelig. Men placeringen er perfekt, og til den pris kan man vist ikke bede om mere. Vi bor her i hvert fald gerne igen! Tjek priser her*. Hvis man ønsker et billigt hotel med swimmingpool, kan man overveje Trinity Silom Hotel*.

Se priser for ICheck Inn Silom her*

Se priser for Trinity Silom her*

Pool

Luksus til rimelig penge?

Skal du have et bedre hotel i Bangkok? Men som rent faktisk også er til at betale? Så kan jeg anbefale Rembrandt Hotel Suites and Tower*. Her er værelserne virkelig store!

Jeg boede på exclusive floor og kan ikke udtale mig, om det er ens på alle værelser. Men jeg havde en ringeklokke, et stort badeværelse (med karbad og badekåber), tv, minibar og et kæmpe vindue.

Hver morgen blev der skubbet en international avis under min dør, og jeg spiste min morgenmad i exclusive lounge som er dejlig stille. En eftermiddagsdrink var inkluderet i værelsesprisen, den nåede jeg dog aldrig at prøve.

Hotellet har en lille, men rolig pool, fitnessrum og flere restauranter. Hotellet ligger tæt på et shoppingcenter, flere street food steder samt metro og skytrain.

Se priser her*

2 udendørs pools

Topluksus

The Berkeley* er uden tvivl et af de mest eksklusive hoteller i Bangkok. Hotellet ligger rigtig godt placeret tæt på shoppingcentrene Central World og Siam Paragon og samtidig tæt på Skytrain, så det er hurtigt og let at komme rundt i Bangkok uden at sidde fast i trafikken.

Hotellet har en kæmpe swimmingpool og en kæmpe restaurant med morgenmadsbuffet – er man mere til en lille intim stemning, så er exclusive floor morgenmadsrestauranten på Rembrandt *nok bedre. Men der er ingen tvivl om at The Berkeley har det hele.

Se priser her*

Hostel i Bangkok

Jeg har boet på HQ Silom* som var ok til prisen, dog er værelserne meget små. I stedet ville jeg nok vælge GN Luxury hostel* eller Tropical Summer hostel*, hvor man får meget mere for pengene!


Dag 4-5: Kanchanaburi


Tag et tidligt tog fra Bangkok til Kanchanaburi cirka tre timer for byen. Undgå at stå af i Kanchanaburi med det samme, men tag toget hele vejen rundt, så får du den ene smukke udsigt efter den anden! Det koster 100 baht (18 kroner) og kører to gange om dagen. Se mere information på seat61. Dagen efter skal du med en tidlig bus til Erawan vandfaldene. Du vil ikke fortryde det!

Om eftermiddagen tager du en bus tilbage til Bangkok og tager nattoget eller et fly til Chiang Mai.

Hotel i Kanchanaburi

Leder du efter et godt og billigt hotel. Så kan Noble Night Guesthouse Kanchanaburi* være hotellet for dig. Det ligger fantastisk placeret lige ved floden og har endda swimmingpool, selvom prisen er lav.

Se priser her*

Skal det være lidt bedre, så er Natee The Riverfront Hotel Kanchanaburi* stedet! Stedet emmer af luksus, men stadig til en pris som er til at betale! Hotellet har et stilrent design og en fantastisk swimmingpool med udsigt til floden, og man får endda også flodudsigt fra flere værelser. Værelserne har endda jacuzzi! Morgenmaden er også fantastisk.

Se priser her*

Den ultimative oplevelse er uden tvivl hotellet Cross River Kwai*! Hotellet ligger i rolige omgivelser med den vildeste flodudsigt fra en overdådig swimmingpool. Her er naturligvis spa, restaurant, bar og roomservice. Man kan ligeledes låne SUP boards og kajakker gratis.

Se priser her*

chiang mai


Dag 6-11: Chiang Mai


Du ankommer om morgenen på 6. dagen i Chiang Mai. Dernæst kommer du hen til dit hostel/hotel. Chiang Mai er en stor by med starbucks og det hele, men den har et afslappende og roligt liv, som jeg bare holder af!

Seværdigheder i Chiang Mai, Thailand

Jeg kan anbefale en tur til templet Doi Suthep, at du spiser på Chang Puak Gate night market, tilbringer nogle timer i “badeland” i Grand Canyon Chiang Mai*, besøger Wat Chedi Luang (et tempel), tager på madlavningsskole*, på en trekkingtur i junglen, zipline i junglen* og måske besøger en festival, hvis du er så heldig, at være i landet under en festival – særligt Yi Peng og Loy Krathong lanternefestival er en fantastisk oplevelse såvel som Songkran.

Undgå treks med elefanter, da elefanterne bliver tortureret for at få dem til at lystre 🙁

Vil du i stedet besøge elefanterne, et sted hvor de bliver behandlet ordentlig så overvej Lanna Kingdom Elephant Sanctury* eller en anden elefantpark som redder elefanterne fra at arbejde i turistindustrien. Det er en organisation, som tager sig af elefanter som er blevet udnyttet eller skadet af mennesker.

Hotel i Chiang Mai

Billigt hotel i Chiang Mai 

Chedi Home Chiang Mai* er en lille skjult perle i Chiang Mai. Det er et lille boutique hotel med swimmingpool med udsigt til en stupa i baghaven og med en rigtig god placering nær den gamle bydel. Morgenmaden er sublim. Stemningen er afslappet og personalet er enormt hjælpsomme! Absolut et fund i Chiang Mai!

Se priser her*

Middelklasse hotel

Rimping Village Hotel* er et lækkert hotel i et middel prisleje. Hotellet ligger naturligvis forholdsvis tæt på den gamle bydel og har en stor pool. Værelserne er store, lyse og meget rene. Morgenmadsbuffeten er rigtig lækker. Det er klart en oase midt i byen.

Se priser her*

Luksushotel i Chiang Mai

Trænger du virkelig til luksus så er Anantara Chiang Mai Resort* valget for dig! Hotellet emmer af ro og luksus. Der er naturligvis spa, en kæmpe swimmingpool med udsigt til floden og en særlig VIP lounge. Der er mulighed for at tilkøbe en lækker morgenmad. Servicen er naturligvis i top. Og beliggenheden er perfekt.

Se priser her*

Pai


Dag 12-14: Pai


Pai er en hyggelig lille bjergby med skøn natur og en afslappet stemning! Den er rigtig populær blandt backpackere, men du kan sagtens tage hertil selvom du ikke er backpacker. Besøg Pai Canyon og nyd udsigterne fra byen, mens du er her.

På dag 14 eller 15 tager du til Chiang Mai, hvorfra du tager et fly til Sydthailand.

Du kan flyve med Air Asia til Krabi (for Koh Lanta, Krabi, Koh Lipe, Koh Muk, Koh Jum eller Phi Phi-øerne) eller Surat Thani (For Khanom, Koh Samui, Koh Tao eller Koh Phangan). Mens Thai smile har til Phuket og andre steder. De inkluderer derudover indtjekket bagage i prisen. Nok Air har til de fleste destinationer i Sydthailand. Du kan også tage nattoget til Bangkok og dernæst et tog sydpå, men forvent mindst 24 timers transport. Se tider og priser på tog her.

koh lanta


Dag 15-30: Sydthailand


De sidste 14-15 dage kan du bruge på at udforske Sydthailand (du kan selvfølgelig også vælge, at tage flere dage i den nordlige del). Du har tid til at besøge lidt forskellige steder på din tur, men vil du gerne undgå regnsæson, så er dine bedste chancer at tage til vestkysten (Krabi osv.) fra november til maj samt østkysten (Koh Tao, Khanom osv.) fra april til oktober.

Du kan dog stadig være uheldig med vejret og er selvfølgelig ikke altid sikker på godt vejr. Heldigvis regner det sjældent mere end en time eller to i Thailand.

Personligt kan jeg bedst lide Nordthailand, men af øer kan jeg bedst lide Koh Lanta og Koh Chang og så er jeg vild med kystområdet Khanom (hvor man kan se lyserøde delfiner)!

Koh Chang ligger dog øst for Bangkok (i Trat), så ikke i Sydthailand. Jeg har dog også hørt godt om Koh Tao og Koh Phangan – særligt den nordlige del af Koh Phangan skulle være fredelig og smuk. Jeg bryder mig dog ikke om Koh Samui eller Koh Phi Phi, da jeg synes, at øerne er ødelagte af turisme.

Rejsetip: Kombinér eventuelt din rejse til Thailands strande med en tur i Khao Soks vilde natur! Derudover kan du overveje at flyve ind til Bangkok og hjem fra Krabi/Phuket, hvis du gerne ville undgå at skulle tilbage til Bangkok på hjemturen.

Rejsetip: Vil du virkelig off-beaten track, så tag til det nordøstlige Thailand.

Thailand Rejseguide: To uger, en måned, hvilke seværdigheder kan du nå?


Har du “kun” 14-20 dage?


Så ville jeg klart flyve lidt mere og vælge færre steder, så kunne turen eventuelt se således ud:

Bangkok, 2-3 dage
Chiang Mai, 4-7 dage
Sydthailand, 6-13 dage


Kort over Thailand og rute



Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide* og udstyr gennem Friluftsland* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!


Mere inspiration fra fine Thailand

29 Comments

  • Mange tak, Rikke. Er glad for at høre at I kan bruge det 🙂 Nordthailand er skønt og den del jeg bedst kan lide, men strandene i syd er bestemt heller ikke dårlige 😉

 • Hej Tine. Vil du lave sådan en guide til Laos, Cambodja og Vietnam? De landene skal jeg nemlig også rejse i, når jeg skal til Asien. Knus og god jul!

  • Hej Mette, hvis du ikke har set det. Så har jeg nu lavet et ruteforslag til Cambodja og Laos og kan love, at der er et fra Vietnam på vej. Undskyld, at det har taget lidt tid at få skrevet dem, men håber at du nåede at få dem inden din rejse 🙂

 • Hej Tine
  Jeg har nu brugt flere timer på at læse på din hjemmeside og er vild med den .
  Jeg har truffet en vild og skræmmende beslutning om at rejse ud som backpacker i 5 uger i en alder af 49 år. Min familie og venner synes jeg er tosset men samtidig meget modig . Jeg har det på samme måde . Glæder mig vildt til at skulle ud og opleve verdenen på en anden måde end den måde jeg plejer at rejse på. Jeg glæder mig til alene oplevelser , at komme tæt på lokal befolkningen , smukke natur oplevelser og så at møde en masse spændende mennesker . Og smage en masse lækker mad
  Jeg har kigget lidt på hjemmesider med rejse kammerater men det er egentlig ikke rigtig det jeg ønsker . Jeg tror mere det er en usikkerhed over om man nu får mødt andre mennesker – måske også ikke helt unge mennesker og om det er nemt at komme i kontakt med andre når man er afsted ?
  Har du mødt flere der ligesom mig er kommet igang med backpacker livet i en sen alder og er der bestemte steder / hostel/ hotel el lign der er mere egnet til denne gruppe . Jeg er ikke kedelig og kan rigtig godt li unge mennesker men orker ikke rigtig party hostels. Der er jeg alligevel blevet for gammel
  Jeg har købt flybillet til Chiang Mai og starter derfra da jeg lige har været der i februar og kender lidt til byen . Min tanke er at jeg skal med slow boat til Laos og derefter en tur til Vietnam . Slutte af på en dejlig strand i Thailand hvis der bliver tid til det ,
  Tak for mange gode tips og inspiration på din hjemmeside . Håber du har tid til lidt dialog her på mail .
  Rigtig god dag
  Vh Mette

  • Hej Mette

   Tusind tak for de søde ord!

   Jeg synes at du er modig, at tage afsted og det er godt at være tosset engang i mellem 😉
   Jeg synes det er rimelig let at komme i kontakt med rejsende, men det kommer meget an på hvem man er. Man er nødt til at være den som opsøger kontakten en smule. Det kan være vildt grænseoverskridende i starten, men de fleste rejsende er jo søde 🙂 Jeg har rejst med folk der er yngre end mig selv, men også med nogen i 40’erne.

   Er man åben og positiv, så skal man nok falde i snak med nogen. Hostels er nok det bedste sted at møde nye mennesker (du kan altid bo på ene værelse, hvis du ikke er til dorms), men vælg nogle af de lidt bedre hostels, det behøver ikke være de dyreste, men undgå de billigste og hostels som skriver om fester på bookingsiden, så skal du nok møde nogen. Jeg boede fx på et hostel på Koh Chang i Thailand, der var en mand i 60’erne, som blev venner med alle, fordi han var med til at arrangere stort set alle sociale arrangementer. Ikke lige at du behøver, at gøre det samme, men det er mere for at sige, at det lidt handler om attituden 🙂 Guesthouses, airbnb og homestays er godt, hvis du gerne vil gerne vil snakke lidt mere med de lokale. Jeg plejer at snakke både med lokale og rejsende.

   Du må sige til, hvis du har andre spørgsmål eller har noget du gerne vil have uddybet ellers rigtig god tur!
   Rigtig god dag
   Tine

   • Det lyder godt Tine og tak for dit hurtige svar .det kommer sikkert flere spørgsmål jo tættere på jeg kommer aftejse Jeg er lidt nysgerrig på om der er en hjemmeside eller hvordan man booker homestays ?
    Vh Mette

    • Hej Mette

     Det var så lidt og du spørger bare løs 🙂 Du kan booke dem ved homestays.com eller booking.com, men ellers er der nogle ture som inkluderer homestays og ellers kan man nogen gange booke det gennem ens hostel/hotel 🙂

     Mvh
     Tine

 • Hej Tine 🙂

  Vi er to piger, fra Nordjylland, som skal på rundrejse i Asien til November, og derfor har vi snuset lidt rundt på din blog, som er rigtig spændende!!

  Vi skal eksempelvis til Thailand, og derfor har vi særligt kigget på det budget, som du har lavet over din tid i Thailand – vi håber meget på at samme budget kan lade sig gøre for os!

  Vi lander i Bangkok, hvor vi har tænkt os at være de første 2-3 dage. Derefter vil vi gerne være en uges tid i Chiang Mai og slutteligt vil vi have 14-17 dage i den sydlige del af Thailand, hvor Anna har været 2 gange før, så det kender hun en del til. Her vil vi starte på Koh Lipe og bevæge os op af mod Phuket, hvor vi igen skal flyve fra.

  Vores spørgsmål til dig er angående tranport indenrigs i landet, da vi er overraskede over, hvor billigt du har kunnet lade dig tranportere. Vi tænker mest på ruterne mellem Bangkok og Chiang Mai og mellem Chiang Mai og Sydthailand? Hvad har du gjort, for umiddelbart tyder dit budget ikke på indenrigsfly?

  Har du ellers nogle must – sees eller lignenede, som du vil dele med os i disse områder i Thailand?

  Vi håber du har tid til at svare os – det ville være en kæmpe hjælp.

  Mange hilsner fra os

  • Hej Ida og veninde

   Tusind tak for rosen. Det betyder meget 🙂

   Hvis I holder lidt øje med jeres penge, så burde det godt kunne lade sig gøre.

   Ift transport, så er Thailand lidt kompliceret ift mit budget. Jeg købte et flypas med Air Asia, som jeg kunne bruge på fly til og fra Myanmar samt til og fra Sydthailand for omkring 1400 kroner, hvis ikke jeg husker forkert. Det er derfor lidt svært at vide hvad jeg helt præcis har givet for den enkelte flybillet, så jeg regnede med at jeg betalte fuld pris for billetterne til/fra Myanmar og resten af pengene for passet gik til/fra sydthailand. Derudover var jeg heldig at få en rigtig billig billet til Chiang Mai.

   Jeg vil forslå, at I holder øje med Air Asia, Thai smile, Tiger Airways og Nok Air. Når I skal booke indenrigsbilletter, da de er de billigste selskaber 🙂 Der er dog lidt forskel på hvad de forskellig selskaber inkluderer, fx inkluderer Thai Smile bagage og mad i prisen, hvorimod at Air Asia ikke gør 🙂

   Must sees er altid svært når man ikke lige kender folk. Men jeg kan klart anbefale erawan vandfaldene og death railway ved kanachaburi. I Chiang Mai kan jeg anbefale Doi Suthep, Chiang Mai Grand Canyon, aftenmarkedet, 3D museet og ellers bare gå rundt og nyde byen 🙂

   God tur,
   Tine

 • Hej Tine 🙂
  Hvor er det møg fedt at du har lavet “A World of backpacking”

  Jeg kan forstå du har rigtig meget erfaring inden for at rejse. Og nu tillader jeg mig at skrive en kommentar.

  Hjælper du egentlig folk med at skræddersy deres rejse eller hvordan?

  Jeg har skrevet lidt med kilroy, hvad er din erfaring med dem?

  Min kæreste og jeg har planer om at rejse 2 måneder til feb 2018, vi starter i Thailand, og ville gerne videre til Malaysia og derfra til Filippinerne. ( lyder det skørt, eller har du noget andet du bedre kan anbefale) ?

  Kilroy siger vi skal have en udrejse dato fra Thailand for at komme med flyet fra Kbh? Men vores plan var egentlig bare at tage tingene som det kommer :)?

  Du må endelig sige til hvis det bliver for mange spørgsmål.

  Mvh Mathias og Signe

  • Hej Signe

   Mange tak, jeg er glad for at du kan lide min side.

   Nej, det gør jeg som sådan ikke. Men svarer da gerne på spørgsmål. Jeg har ikke erfaring med Kilroy udover at jeg har haft et enkelt møde med dem, hvor de kiggede på flybilletter til Australien for mig, men jeg kunne spare en del penge ved at booke dem selv (så var det til gengæld også et dårligere selskab jeg kom med og med dårligere flyvetider)

   Jeg synes, at det lyder som en rigtig fin tur. Det kommer selvfølgelig an på hvad man vil 🙂 Personligt er Vietnam en favorit hos mig og der ville jeg nok hellere til end Thailand, men som sagt så kommer det an på hvad man er til og Thailand er også et dejligt land. Generelt ville jeg bare købe flybilletten selv (husk at være sikker på at det er inkl en konkursforsikring) og så de første par overnatninger – ture er langt billigere når I er i Asien

   Officielt så skal I og de kan afvise jer i lufthavnen (både den i Danmark og den thailandske), hvis I ikke har en returbillet, men nu har jeg fløjet til Bangkok en del gange uden at blive spurgt og på alle mine flyveture er jeg blevet spurgt 1-2 gange. Hvis I bliver spurgt, så kan I jo altid købe en billig billet ud af landet, mens I står i lufthavnen og så undlade at bruge den, hvis det ikke kommer til at passe med jeres rejse.

   Det håber jeg hjalp lidt.

   Mvh
   Tine

 • Hej Trine

  Først, kæmpe ros til din blog! Den er virkelig inspirerende og informativ. En stor hjælp (:

  Jeg skriver, for at høre om du måske kan anbefale en rejsedistination?

  Jeg har op til 6 ugers ferie, som jeg skal have brandt af inden april (mit arbejde forhindre det i april).
  Men ved ikke hvor jeg skal tage hen :/ Vil gerne rejse alene ud på en dykkerferie, måske uddanne mig Master Diver.
  Det betyder meget for mig, at rejse et sted hvor der er 1) varmt/solrigt 2) sikkert 3) liv og sker noget. Har tænkt på Koh Tao, men jeg har været der og tog min Open Water.. Kan du anbefale en distination? – Et specifict godt dykker center, hvor der noget liv?

  Venlig hilsen
  Heidi

  • Hej Heidi,

   Mange tak for din ros. Det betyder meget! 🙂

   Når det er april, så tænker jeg umiddelbart at Filippinerne, Indonesien, Borneo eller Australien kunne være gode bud 🙂 Jeg har dykket med Crystal Divers på Bali, Scuba Junkies ved Semporna/Mabul på Borneo og Adrenalin Dive i Townsville, Australien. Jeg har følt mig meget sikker alle steder, men der sker nok ikke så meget i Townsville, der skulle være mere gang i den i Cairns, Airlie Beach eller Sydney. På Borneo skulle der også være god dykning nær øerne ved Kota Kinabalu, men ved ikke om der sker så meget. Semporna er ret hyggelig, men mange af dive masterne var ret træt af Mabul, da der ikke skete noget og maden var den samme. På Bali i Indonesien sker der rigtig meget og for nogen er der lidt for mange turister, men ved Palu Wei skulle der også være god dykning, men tror ikke at der sker så meget der….Mange rejsende er vilde med Lemborgan og Penida syd for Bali 🙂 Jeg har ikke været i Filippinerne, men mit indtryk er at der sker rigtig meget ved Boracay og El Nido, men dykning skulle være fedt i hele landet og det er sikkert muligt, at vide nogle steder hvor der sker noget, uden at det bliver for meget 🙂

   Jeg håber det hjalp

   Mvh Tine

   • Hej Trine

    Tusind tak for dit hurtige svar (:

    Jeg fik vidst ikke udtryk mig helt klart. Skal holde ferien i Januar, Febuar eller Marts – Inden april.

    Jeg vil ellers rigtig gerne til Bali og Crystal Drivers (har kun læst godt om Minni), men Jan-Mar er regnsærson på Bali? – Har du været der en i den periode og ved hvor slemt det er?

    Filippinernel lyder som en sted, hvor der både sker noget og er varmt (heller ikke så dyrt som Autralien). Må kigge på Boracay og El Nido.

    Tak igen! (:

    Vh
    Heidi

    • Hej Heidi

     På den måde. Jeg har været der i december, hvor det også er regnsæson og synes ikke at det var slemt. Det skulle vist være værst i Ubud, hvor jeg var dengang og der begyndte regnen kl 16 og forsatte til kl 18-19, men det skulle vist ikke være så slemt i Sanur 🙂 Men Filippinerne skulle være helt fantastisk på den tid af året! På Fili har jeg hørt godt om den danskejet ABWonderdive http://abwonderdive.dk/ 🙂

     Mvh
     Tine

 • Hej Tine

  Kan du hjælpe med nogle gode links til hjemmesider, hvor det er muligt at købe billige busbilletter fra Thailand til Laos?

  Jeg skal nemlig snart til Thailand, og da jeg ikke har en udrejse billet fra Thailand inden 30 dage, risikerer jeg at blive nægtet ombord på flyet til Thailand. Så jeg vil gerne være på den sikre side, og kunne vise en udrejse billet (selvom jeg nok ikke kommer til at bruge netop denne billet, da jeg ikke på forhånd vil planlægge min rejse fra dag til dag). Jeg synes virkelig det er helt uoverskueligt, at finde frem til nogle forståelige hjemmesider over google.

  Har du egenligt noget erfaring med denne problemstilling?

  Med venlig hilsen
  AC

  • Hej Marie

   Hvis du/I også har planer om at se det nordlige Thailand, så ville jeg nok slutte rejsen af med afslapning på Koh Chang Jeg ville dog sørge for at have mindst 24 timer i Bangkok, før du/I flyver ud af landet, hvis I flyver ud derfra. Der er dog busser fra Bangkok til Koh Chang, så det ville også give god mening at lægge det efter Bangkok

   Håber at det hjalp!

 • Hej Tine

  Jeg sidder og skal mod Kanchanaburi fra Bangkok om et par dage. Du skriver, at man bør tage toget forbi Kanchanaburi, men hvor langt? Hele vejen til endestationen, Nam Tok? Det er nemlig to timers ekstra togtur – og det samme den anden vej igen.

  Håber du kan hjælpe!

  • Hej Isabella

   Jeg ville sige, at River Kwai bridge burde som minimum være inkluderet på din tur, men hele ruten er rigtig flot! Og ved sidste stop er Nam Tok Sai Yok Noi vandfaldet som er ret fint.

   Men jeg forstår også godt, hvis du ikke gider bruge alt den tid på transport og så se en vandfald, mens du slæber rundt på din rygsæk. I så fald, så kan du springe af i Kanchanaburi og tage toget til vandfaldet næste dag 😊

   Jeg håber, at det hjalp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *