Kathmandu er en kæmpe by, og det kan være svært at vide, hvor man skal bo i Kathmandu, hvis man ikke har været i byen før! Jeg har været i byen et par gange og har derfor fået god kendskab til byen, og her er mine tips til, hvor du skal bo i Kathmandu.

Reklamelinks er markeret *

abetempel, Kathmandu


I hvilket område skal man bo i Kathmandu?


Langt de fleste, som besøger Kathmandu, bor i området Thamel eller i nærheden af Thamel. Thamel er det gamle backpackerkvarter. Her er en hyggelig stemning, og man kan gå til rigtig mange oplevelser og seværdigheder i Kathmandu! Det er absolut et godt valg! Personligt bosatte jeg mig selv i Naya Bazaar, lidt udenfor Thamel. Det passede mig fint at bo lidt udenfor alt hurlumhejet i Thamel, men stadig i gåafstand fra Thamel og andre attraktioner.

Men Thamel er også et stykke fra lufthavnen, så hvis man skal bo nær lufthavnen, Pashupatinath og Bouddhanath Stupa. Så skal man i stedet bosætte sig i  Sinamangal eller Chabahil.


Hostel i Kathmandu

Leder du efter et billigt hostel i god stand og i nærheden af Thamel? Så kan jeg anbefale Hotel Pleasure home*. Det er et hostel, men de har naturligvis også private værelser. Sengene er gode, og badeværelset er en fin størrelse. Tagterrassen var hyggelig og har en god udsigt. Her er rent og pænt, og så vil du bo i hjertet af Kathmandu.

Tjek priser her*

Deluxe-dobbeltværelse - 1 kingsize-seng - bjergudsigt - Altan

Apsara Boutique Hotel

Hotel i Kathmandu

Billigt hotel i Kathmandu

Er du ikke lige til hostels, så har Kathmandnu naturligvis også en masse gode hoteller. Jeg har fundet nogle hoteller i forskellige prisklasser, som muligvis kunne være noget for dig.

Hotel Encounter Nepal* ligger i udkanten af Thamel, men stadig i et stille hjørne af kvarteret. Værelserne er intet fancy, men der er, hvad man skal bruge. Hotellet har en hyggelig gårdhave og en god resturant. Personalet skulle være enormt søde. De opbevarer gerne dine tasker, hvis du skal ud at vandre.

Tjek priser her*

Middel hotel i Kathmandu

Apsara Boutique Hotel* er et andet lækkert hotel i Thamel, men igen i et stille hjørne. Værelserne er relativ store og har enten udsigt til en hyggelig have eller de omkringliggende bjerge. Morgenmaden har et stort udvalg af retter. Hotellet tilbyder gratis lufthavnstransport døgnet rundt. Så det er bestemt et godt valg for et hotel i Kathmandu.

Tjek priser her*

Infinity Pool

Lækkert hotel med swimmingpool i Kathmandu

Ønsker du et ekstra lækkert hotel med swimmingpool, så er Hotel Mulberry* måske noget for dig. Det ligger også midt i Thamel tæt på Garden of Dreams og væk fra larm. Der er et stort udvalg af retter til morgenmaden, en fantastisk pool og en virkelig god bar på taget. Det skulle ligeledes være muligt at få en god massage på hotellet.

Tjek priser her*

Udendørs poolPrimært billede

Luksushotel i Kathmandu

Leder du efter den ultimative luksusoplevelse i Kathmandu? Så skal du uden tvivl bo på The Dwarika’s Hotel*. Hotellet er et af de mest kendte hoteller i Kathmandu. Her bliver du uden tvivl forkælet. Hotellet har swimmingpool, flere restauranter og spa. Det ligger langt fra larm, men har naturligvis en shuttlebus til Thamel. Personalet leverer en ekstraordinær service, og det vil uden tvivl blive et highlight på din rejse til Nepal.

Tjek priser her*

Se alle hoteller i Kathmandu her*

Hotel nær lufthavnen

Jeg havde også to overnatninger på OYO 142 CO International Guesthouse*,  nær lufthavnen og Pashupatinath. Jeg kunne også gå derfra til Bouddhanath Stupa, selvom det var lidt længere. Det var ikke fancy, men der var, hvad man skulle bruge, og mit værelse var pænt og rent. Det var billigt og godt for en enkelt overnatning eller to.

Tjek priser her*

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra eventyrlige Nepal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *