Jeg ved ikke, om vi var heldige, da vi besøgte Hamborg, eller om standarden på restauranter i Hamborg generelt er højt. Jeg tænker muligvis, at det er en blanding af de to, men om ikke andet så var vi heldigvis at have en god oplevelse på begge steder, hvor vi spiste. Og jeg kan klart anbefale de to restauranter, som vi fik testet.

italiensk restaurant i hamborg

Dolce Vino

Det var egentlig lidt tilfældigt, at vi besøgte Dolce Vino. Vi var begyndt at blive sultne med en lang dag fyldt med tyske julemarkeder. Så vi søgte på restauranter i nærheden af, hvor vi stod, på maps.me, og Dolce Vino viste sig at være tættest på. Vi tog et hurtigt kig på menuen og besluttede os for, at det lød lækkert og til en ganske fin pris.

Stedet var lille og stemningsfyldt. Vi følte næsten, at restauranten kunne have ligget i Italien. Stedet var populært især sådan en lørdag aften, men vi fik alligevel et bord, hvis vi kunne være færdig med at spise indenfor fem kvarter.

Vi bestilte begge pizzaer, og der var ikke en finger at sætte på maden. Bunden var tynd og sprød, og der var tilpas mængde fyld på toppen, så selv en italiensk mama ville være tilfreds.

Priser: Forvent at bruge omkring 10,5-14,5 euro for en pizza eller en pasta. Sodavand fås fra 2,5 euro, og et glas vin koster fra 5,5 euro (de har et ret omfattende vinkort)

Åbent: kl. 11.30-23.00. Bestil gerne bord i weekenden.

Restaurant im Sprinkenhof i hamborg

Restaurant im Sprinkenhof

Trænger man til ægte tysk kromad, så er Restaurant im Sprinkenhof et rigtig godt bud. Vi følte ikke, at vi kunne tage til Tyskland uden at få en schnitzel. Derfor søgte vi lidt på nettet og fandt frem til den hyggelige Restaurant im Sprinkenhof, hvor vi i allerhøjeste grad fik tysk krostemning. Her var mange lokale som mødtes til en lille weekendøl eller to. Overalt hang der billeder, malerier, violiner og meget mere.

Maden var lige som rigtig kromad skal være, så intet fint, men stadig med masser af smag, og der var riiigeligt mad til at holde os kørende.

Priser: Forvent at bruge fra 10,9 euro for en schnizel, 6,5 euro for en currywurst og fra 16,9 euro for en steak.
Åbent: Mandag – fredag: 11:30 – 22:00 | Lørdag: 13:00 – 22:00 | søndag: Lukket

Andre restauranter og caféer i Hamborg

Jeg har ligeledes hørt godt om restauranten Heimat Restaurant på 25hours hotel Hafencity (reklamelink/reklame, jeg fik gratis overnatninger på Hafencity, men de har ikke betalt mig for at omtale deres restaurant) fra cammi.dk, og restauranten virkede også populær blandt lokale. Så den kunne jeg godt finde på at prøve en anden gang.

Derudover købte vi en kop varm kakao på Campus suite. Caféen virkede ret populær, og maden så virkelig lækker ud, men desværre var der ikke nogen af os som havde appetit, da vi næsten lige havde spist morgenmad. Derfor sprang vi maden over, men jeg tror godt, at den kan anbefales.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra Tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *