Jeg kendte ærlig talt ikke meget til Hamborg, inden jeg rejste dertil. Jeg vidste ikke rigtig, hvor man skulle bo i Hamborg eller hvordan hotelpriserne var. Vi fandt hurtigt ud af, at hotelpriserne er høje, især hvis man besøger byen i en weekend i december og ikke har booket i god tid.

Heldigvis inviterede 25hours Hamburg HafenCity (reklamelink) os til at bo hos dem. Hotellet var i forvejen et af de billigste hoteller i Hamborg, da vi kiggede på priser, så vi takkede pænt ja tak. Under vores tur til de tyske julemarkeder i Hamborg, havde vi to overnatninger på hotellet. I dette indlæg kommer min ærlige anmeldelse af vores hotel i Hamborg centrum.

tjek ind på hotellet i hamborg

container hotel

Tidlig check ind

Vi ankom til hotellet omkring kl 11. Vi parkerede i deres parkeringskælder og kom op til receptionen. Receptionen er designet, så man kunne få associationer til store trækasser på et containerskib. Lige ved siden af receptionen står også en container som er blevet ombygget til et mødelokale.

Vi vidste godt, at tjek ind egentlig først var fra kl 15, men vi har flere gange oplevet, at vi kan tjekke tidligt ind, hvis værelset er klar. Det viste sig også hurtigt, at vi kunne få lov til at tjekke ind med det samme. Få minutter senere stod vi i elevatoren og var på vej mod vores værelse.

elevator på hotellet i hamborg

 

Gode værelser på et godt hotel i Hamborg centrum

Vi havde fået et værelse på 6. sal tæt på hotellets sauna. Vi havde fået et “medium” værelse, som er hotellets billigste værelse. Vi blev begge positivt overrasket over værelsets størrelse (på cirka 25 kvm) og var ret vilde med indretningen. Dog syntes vi begge, at sengen var lidt for hård, men lige på det punkt er det nok svært at gøre alle tilfredse.

hotelværelse i hamborg

25hours hotel hamborg

Værelset var indrettet med et sømandstema. Jeg har tidligere været på en uges ekspedition med forskningsskibet Aurora og fik hurtigt følelsen af at være tilbage på skibet. Tapetet var fyldt med landmærker, dyr, mennesker og meget mere fra hele verden. Skrivebordet ligner en gammel kuffert, som let kunne have været ombord på et gammelt træskib.

I midten af den ene væg er der en rebstige som pynter, men hvor der også er kroge, hvor vi kan hænge noget tøj. Ved døren er et skab, hvor man ligeledes kan hænge sit tøj eller lægge det på hylderne.

badeværelset på vores hotel i hamborg

Badeværelset har også en fin størrelse. Her er et rimelig stort spejl, en rainfall-bruser og en nøgen dame på væggen til sømændene.

Udsigten fra værelset var over en byggeplads, hvilket selvfølgelig ikke er imponerende, men det generede mig egentlig ikke, og man kan måske endda sige, at den var med til at understrege det rå design, som de har valgt til hotellet.

sauna på vores hotel i hamborg

Faciliteterne på hotellet

På øverste etage finder man hotellets sauna, som selvfølgelig er bygget ud af en container. Der er også nogle liggestole som sikkert er gode at bruge om sommeren. Det var lidt for koldt at bruge dem om vinteren. Der var også lidt træningsudstyr, hvis man lige trænger til at få brugt noget energi.

hotel i Hamborg

fællesområder på hotellet i hamborg

Derudover findes der på 1. sal nogle fællesområder, hvor man kan spille gamle videospil fra 80’erne, låne en bog, skrive på en gammel skrivemaskine, få en kop te, sidde i en lækker lænestol eller lytte til en LP i plade-rummet.

I stueetagen findes hotellets restaurant. Her serveres der hver dag en lækker morgenmadsbuffet som har alt, hvad hjertet kan begære. Her blev serveret frisk frugt skåret ud i mindre stykker, yoghurt, müsli, flere forskellige slags brød, croissanter, pain au chocolat, juice, æg, bacon, pålæg, ost og endda cava!

morgenmad i hamborg

Der er naturligvis også kaffe og et stort udvalg af te. Spørger man oppe i baren, så laver de også andet kaffe end filterkaffe til en. Tjeneren lavede en virkelig god cappuccino, da jeg var der. Man kan også bede om æg tilberedt på andre måder end dem, som man kan finde i buffeten, man skal blot spørge personalet. Det er naturligvis uden merpris at få.

Derudover står der også en vandtæt taske på værelset, som man kan låne under sit ophold. Man kan ligeledes låne en MINI bil og et flot gult sæt fisker-regntøj.

Speicherstadt i hamborg - hvor skal man bo i hamborg?

Det finder du tæt på hotellet i Hamborg centrum

Noget af det bedste ved vores hotel var uden tvivl placeringen i Hamborg centrum. Lige over på den anden side af gaden finder man metrostationen Überseequartier, hvorfra man hurtigt kan komme rundt til nogle af byens seværdigheder.

Rundt om hjørnet ligger der flere hæveautomater, en EDEKA (et tysk supermarked), en Rossmann (som sælger cremer, kosmetik m.m.), et par restauranter og barer.

Fra hotellet kan man gå til det UNESCO-fredet Speicherstadt samt Elbphilharmonie og Miniatur Wunderland. Vi var i hvert fald svært begejstret for placering i Hamborg centrum! Og bor meget gerne på 25hours Hafencity igen!

Se mere og tjek priser her*

Se alle hoteller i Hamborg her*

(Ovenstående links er reklamelinks)

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra Tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *