Toronto er en spændende by med mange oplevelser og seværdigheder. Byen minder lidt om et mini-New York City. Dog en roligere version med mere venlige mennesker. Men med jeg synes, at den har en puls som minder om New Yorks. Derudover er byen et godt udgangspunkt, hvis du vil opleve Niagara Falls eller Algonquin Provincial Park. Men hvor skal man bo i Toronto?

Personligt ville jeg bo i centrum af Toronto, så du har alt fra seværdigheder og lækre spisesteder indenfor relativ kort afstand eller kan hoppe på en sporvogn/letbane gennem byen til din destination!

billigt hotel i Toronto

Reklamelinks er markeret med *

“Billige” hoteller i Toronto

Da vi kiggede på hotel i Toronto, fandt vi hurtigt ud af, at Toronto ikke er en billig by at overnatte i! Heller ikke selvom vi var der i september som er en mindre travl periode end sommerferien! Men vi ville til Toronto og fandt noget som var til at betale.

Vi boede på Super 8 by Wyndham Downtown Toronto*. Det havde en god placering rimelig tæt på seværdigheder, sporvogne og spisesteder. Hotellet havde en ok morgenmadsbuffet med bagels, bag-selv-vafler, wannabe fruit loops, cornflakes samt te, kaffe og juice.

Desværre brugte de plastikbestik, plastikkrus og plastiktallerkener til morgenmaden. Det gjorde ondt at se på alt det affald som kunne være undgået.

hotel i toronto

Værelserne var meget store, og vi havde hver en Queensize seng. Der var tv, et stort skrivebord og et privat badeværelse. Vi havde også et stort vindue med udsigt til CN Tower, men det kunne ikke åbnes, så vi kunne desværre ikke lufte ud.

Derudover var personalet i receptionen nogle af de mindst servicemindede personer, som jeg har mødt i en hotelreception. Så en anden gang vil vi nok prøve at finde noget andet. Men skal man bruge et hotel som ligger perfekt, har ok morgenmad og som ligger i den billige ende af prisskalaen, så er Super 8* et godt bud.

Se priser her*

Alternativer til Super 8 kunne være Victoria’s Mansion Guest House eller Comfy Guest House, som begge ligger tæt på gode transportmuligheder, så man hurtigt kan komme til de forskellige seværdigheder i Toronto. Stederne får gode anmeldelser online.

Se priser på Comfy Guest House her*

Se priser på Victoria’s Mansion Guest House her*

Lobby

Kvalitetshoteller i Toronto

Toronto har en masse lækre hoteller med swimmingpool, god placering og højt service niveau. Her kunne Radisson Admiral Hotel Toronto Harbourfront* være et godt valg. Hotellet er placeret ved vandet, så du er garanteret en skøn udsigt! Derudover ligger det tæt på CN Tower og mange andre seværdigheder.

Se priser her*

Indgang

Et andet lækkert valg kunne være det 4-stjernet hotel Le Germain Hotel Toronto* som virkelig sætter niveauet højt! Det er et stilrent hotel. Her er værelserne store og selvfølgelig kan du også forvente store, lækre senge og privat badeværelse på alle værelser.

Hotellet har en perfekt placering lige i centrum, kun 7 minutters gang fra CN Tower! Her er en restaurant som serverer lækre retter og morgenmad. Dog var restauranten ikke åbent de seneste par år, p.g.a. lokale corona-restriktioner, om morgenmaden er tilbage vides endnu ikke. Derudover har hotellet også en bar, et fitnessrum og minigolf. Personalet er yderst hjælpsomme og imødekommende!

Du vil uden tvivl føle dig hjemme her og vil have lyst til at komme tilbage en anden gang!

Se priser på her*

Gallery image of this property

Luksushotel i Toronto

Leder du efter et hotel i Toronto som bare emmer af luksus? Så er 1 Hotel Toronto valget for dig! Hotellet har en rooftop pool som er åbent mellem maj og september (det er alligevel alt for koldt at bade udenfor de måneder).

Der er stor fokus på bæredygtighed, hvor der spares på vandet i bruserne, uden at du lægger mærke til det, overskudsmad doneres, og sengetøj samt håndklæder skiftes hver 3. dag med mindre, at man beder om at få det skiftet oftere.

Gallery image of this property

Men selvom der er stor fokus på bæredygtighed, så er service og indretningen stadig i top! Man kan låne cykler, blive kørt op til 3 km i en energieffektiv bil, og der er naturligvis også personale til at hjælpe dig med at få dine tasker op på værelset. Hotellet har to restauranter og to barer med lækre retter og drinks. Indretningen er moderne, men stadig varm.

Du bliver absolut ikke skuffet af 1 Hotel Toronto!

Se priser på her*

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra storslået Canada

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *