Ho Chi Minh City, HCMC eller Saigon, som byen også kaldes, er den største by i Vietnam med over 8 millioner indbyggere! Den er noget helt andet end resten af Vietnam.

Byen har klart været mere vestligt præg end nogen anden by i Vietnam. Her er et hav af store shoppingcentre og internationale mærker, som man ikke ser i samme grad andre steder, men Saigon er heldigvis også fyldt med skjulte skatte, som jeg selvfølgelig vil dele i denne rejseguide.

Reklamelinks er markeret med *


Seværdigheder i Ho Chi Minh City


Saigon er spækket med museer, særligt om Vietnamkrigen, så er du museumstypen, så er du klart kommet til det rette sted i Vietnam. Hvis du, ligesom jeg, ikke er til museer, så er der heldigvis også en masse andre kulturoplevelser i Ho Chi Minh City.

Saigon Central Post Office

Notre-Dame Cathedral i Saigon

Saigon Central Post Office og Notre-Dame Cathedral

Disse to seværdigheder ligger så tæt på hinanden, at du ikke kan undgå at se den ene uden at se den anden. Saigon Central Post Office er en arkitektonisk perle, som blev bygget under den franske kolonitid. Mange krediterer Gustave Eiffel for arkitekturen, men det er i virkeligheden Alfred Foulhoux som står bag den romantiske bygning.

Notre-Dame katedralen blev ligeledes bygget under det fanske styre, da franskmændene manglede en kirke i det ellers buddhistiske Vietnam. Den første kirke blev bygget i en pagoda, som ikke længere blev brugt og senere blev en kirke bygget af træ, men den første kirke var for lille og den anden blev spist af termitter. Så franskmændene lavede en designkonkurrence, som blev vundet af Admiral J. Bonard, og det blev til Notre-Dame kirken i Ho Chi Minh City.

Cu Chi tunnelerne

Cu Chi tunnelerne

Cu Chi tunnelerne ligger to timer fra centrum af Saigon og er klart et besøg værd, hvis du vil lære om Vietnamkrigen. Her bliver du vist rundt i Cu Chi af en lokal guide og lærer om hvordan de lavede bomber, fælder og hvordan de levede i tunnelsystemerne under jorden.

Du får også muligheden for at kravle ned i nogle af gangene, som er blevet udvidet for turisternes skyld. Det var virkelig et interessant besøg, selvom det til tider føltes lidt forhastet. Er du dog lidt tidspresset, så vil jeg anbefale, at du springer tunnelerne over. Selv var jeg på denne tur*, og den var ganske fin.

Læs også: Ruteforslag – to uger til en måned i Vietnam

krigsmuseum i Ho Chi Minh City

Independence Palace (Dinh Độc Lập), Ho Chi Minh City Museum og Krigsmuseet (Bảo tàng Chứng tích chiên tranh)

Disse tre attraktioner hører lidt under samme kategori. Her kan du lære om den franske kolonitid, Vietnamkrigen, Agent Orange og meget mere. Du kan se kampfly, tanks, bomber og meget mere, som blev brugt under krigen.

Begge steder valgte jeg at springe over, da jeg allerede havde lært om nogle af disse perioder fra mit besøg ved Cu Chi tunnelerne. Ho Chi Minh City museum har dog også lidt mere med antropologi og Ho Chi Minh Citys historie før Vietnamkrigen.

Læs også: min rejseguide til Hanoi her


Andre oplevelser


Bên Thành Market

Bên Thành Market

Bên Thành Market er et af de store turistattraktioner i Saigon. Her kan du få alt fra vietnamesiske souvenirs, krydderier, madvarer og drikke. Jeg synes særligt, at det var hyggeligt, at gå på opdagelse i de små “gader“ på markedet og du vil næsten med garanti blive forelsket i nogle af de farvestrålende varer, som sælges herinde 

Læs også om de flydende markeder i Can Tho

Drik kaffe med de lokale

Ja, det anbefalede jeg også i min Hanoi guide, men der er bare en fed kaffekultur i Vietnam. Vietnameserne er vilde med kaffe og har fundet på nogle ret specielle kopper kaffe! Er du kaffefan, så skal du altså bare prøve den vietnamesiske kaffe og så er det jo bare hyggeligt, at det er i selskab med en masse lokale. Jeg kan anbefale at du prøver:

Anh Coffee – 47 Trân Hưng Đạo
The workshop cafe – 27 Ngo Duc Ke
Cafe komplekset på hjørnet af Ly Tu Trong og Don Khoi
The Cafe Apartment – 42 Nguyễn Huệ

Bui Vien, HCMC

Besøg backpackergaden

Besøg backpackergaden Bui Vien, som er Vietnams svar på Khao San Road i Bangkok. Her forgår der hele tiden noget. Vietnamesere som forsøger at sælge massager, vifter, armbånd m.m., vietnamsere som optræder med ildshow, billige øl, street food og fester. Bui Vien er klart et besøg værd for en lille stund, men har du ikke lige brug for alt larmen, så kan jeg også anbefale, at du drikker en øl på Zoom Cafe kort derfra.

Tao Dan Park

Leder du efter en grøn oase, så er Tao Dan Park svaret for dig! Parken blev etableret i 1868 og er stadig en perle. Her kan man ofte finde den ro, som mangler lidt i resten af Ho Chi Minh City. Der er også et tempel, en blomsterhave og skulpturer. Det er så skønt et område og bliv ikke overrasket, hvis nogle unge vietnamesere kommer op til dig for at øve engelsk. Det er ikke et scam, og de er ret venlige.

Undgå Saigon Zoo and Botanical Garden – selv ville jeg bare besøge deres botaniske have, men i billetprisen er den zoologiske have også inkluderet. Dyrene havde det ikke godt. Mange rokkede fra side til side, mens andre tiggede om mad. Det var et frygteligt syn!

Nguyen Hue Street

Besøg Nguyen Hue Street

Nguyen Hue Street er Saigons walking street. Godt nok kører der scootere, taxa og cykler omkring pladsen i midten, men det er skønt at kunne gå på pladsen i midten uden at skulle holde øje med trafikken på sammen tid. Om aftenen er der springvandsshow, masser af liv og vietnamesere som sælger ting. Jeg er vild med det.

Få en drink eller lignende i Bitexco Financial Tower

Bitexco Financial Tower er det ikoniske tårn i Ho Chi Minh City og har byens bedste udsigt, men det koster også 200.000 dong (60 kroner) at besøge udsigtsplatformen*, Saigon Skydeck. Du kan dog spare lidt ved at booke her*. Men i stedet for at besøge udsigtsplatformen, så anbefaler jeg at du besøger EON 51 Heli Bar, som ligger på etagen over.

Det er gratis at komme ind, men de forventer til gengæld, at du som minimum køber noget at drikke, men så får du både udsigten og noget at drikke for samme pris – i nogle tilfælde kan det faktisk være billigere. Da jeg besøgte baren var der også livemusik og en smuk solnedgang, så kan man vist ikke bede om mere!

seværdigheder i Ho Chi Minh City

Få en drink på Broma

Broma er en af de mange rooftopbars i Saigon og virkelig et besøg værd. Den stille loungemusik og den kølige vind kan være et dejligt afbræk fra den ellers hektiske Saigon. Jeg nød virkelig baren og det var en perfekt afslutning på min tid i Vietnam og så var drinksene billigere end jeg lige havde forventet. Så klager man jo ikke. Der findes også en masse andre rooftopbars, som sikkert også er gode, men jeg prøvede nu kun Broma og EON 51 Heli Bar.

trafikken i Ho Chi Minh City

Se trafikken i Ho Chi Minh City

Trafikken i Ho Chi Minh City er altså en attraktion i sig selv. Det er virkelig fascinerende at se hvordan vietnameserne glider, oftest ubekymret, ind og ud mellem hinanden! Man fatter i starten ikke, hvordan det kan lade sig gøre, men når man har kigget på det længe nok, så ser man at der er et mønster i det hele. Det kan dog alligevel være ret fascinerende at se på, så find en cafe, en restaurant eller et højt punkt (fx Lotteria på 95B Thân Hưng Đạo), hvor du kan se trafikken fra oven.

street art i Ho Chi Minh City

Se street art

Ho Chi Minh City har noget fedt street art. Så er du interesseret i street art så søg mod Alternative Art Area, der ligger ved Nha Ga 3A. Så kan du opleve den vietnamesiske street art og et lidt off beaten track i Ho Chi Minh City.

Shop på The Box Market

The Box Market er et weekendmarked, hvor unge vietnamesere sælger deres egen designerting. Her kan du finde alt fra cool t-shirts, lækre håndtasker, sjove toilettasker m.m. Elsker du ligesom jeg skæve ideer og fedt design, som du ikke kan finde i butikkerne, så er The Box Market lige et sted for dig!

hostel Ho Chi minh city

Tagterrassen på The Art – Vitamin Smiles Hostel* (venligst udlånt af hostellet)


Hvor skal man bo i Ho Chi Minh City?


Bor du i District 1 i Saigon, så kan du være mere eller mindre sikker på at du bor i gåafstand fra attraktionerne. Jeg er personlig ret glad for Da Tham street og har boet to forskellige steder, som jeg begge kan anbefale:

Hostel i Ho Chi Minh City

Jeg boede på The Art – Vitamin Smiles Hostel* flere gange, da jeg besøgte Ho Chi Minh City, desværre er hostellet lukket i dag, så et alternativ kunne være The Lily Hostel and Coffee* været et godt alternativ. Hostellet ligger også i gåafstand fra flere attraktioner. Morgenmad er inkluderet. Der er rig mulighed for at møde andre rejsende på fællesområderne.

Se mere her*

Se en komplet liste over hostels i HCMC her*

hotel i ho chi minh city

Hotel i Ho Chi Minh City

Ava 3 hotel* (se billedet ovenover) er et prisbilligt hotel med aircondition, et udmærket badeværelset og morgenmad inkluderet i prisen. Værelserne er ikke kæmpestore, men der er alligevel plads til et skrivebord, en rummelig seng og mange af værelserne (dem med vinduer) har en god udsigt over Ho Chi Minh City. Jeg kan i allerhøjste grad anbefale, at du vælger et værelse med vindue, det koster ikke meget ekstra!

Hotellet ligger i gåafstand fra flere attraktioner, inklusiv Bui Vien, og fra flere lækre spisesteder, men i en gade, som er knap så larmende som hovedvejen. Morgenmaden er rigtig fin og klassisk for Vietnam – æg, toast samt te eller kaffe. Personalet er rigtig søde og hjælpsomme, dog motionsforskrækket, som de fleste vietnamesere, og blev noget chokeret over, at jeg var gået 3 km til en attraktion og tilbage!

Desværre er Ava 3 hotel også lukket, i stedet vil jeg anbefale Aloha House Saigon* eller Saigon Cozy Hotel*, hvis du leder efter et billigt hotel med fremrangende placering!

Se mere her*

Leder du efter et hotel med spa, lækker morgenmad med udsigt til Ho Chi Minh City i rolige og naturinspireret omgivelser, men til rimelige priser? Så er Silverland Min Hotel* klart svaret til dig! Det er meget rent, sengene er meget komfortable og her er både en restaurant som er åben til morgenmad (samt lokale restauranter i nærheden) og en bar, hvis du skulle få brug for det!

Et rigtig godt alternativ og et unikt hotel er The Hammock Hotel Fine Arts Museum*, hvor hængekøjer er en stor del af indretningen.

Se priser for Silverland her*

Se priser for The Hammock hotel her*

citypoint saigon

Liberty Central Saigon Citypoint* må være et af de bedste hotelvalg i Ho Chi Minh City, hvis du ikke er på budget. Her får du 4 stjernet luksus i hjertet af HCMC, placeringen kunne faktisk næsten ikke være bedre. Det er stilrent og har en fantastisk swimmingpool og bar på taget, hvor man kan nyde den fine udsigt over HCMC. Det er blevet kåret som et af de bedste hoteller i byen, så her ville du ikke gå galt i byen.

Se mere her*

Se en oversigt over hoteller i Ho Chi Minh City her*


Her skal du spise i Ho Chi Minh City


the lunch lady i Ho Chi Minh City

The Lunch Lady

The Lunch Lady aka Nguyen Thi Thanh er nok et af de mest kendte streetfood steder i Saigon. Stedet blev for alvor kendt, da Anthony Bourdain spiste der i hans show No Reservations. The Lunch Lady serverer nuddelsupper med friske forårsruller og små stegte “pandekager“ med rejer i verdensklasse. Der er kun en ret på menukortet, som skifter hver dag. Selv prøvede jeg Cà Ri Gà, og der var ikke en finger at sætte på retten.

Der serveres Bún Thai (mandag), Miên Gà (tirsdag), Cà Ri Gà (onsdag), Bún Mam (torsdag), Bùn Bò Hué (fredag), Bánh Canh Tôm (lørdag) og Bùn Môc (søndag).

OBS: Gør opmærksom på, hvis du udelukkende ønsker nuddelretten ellers får du det hele, og det er en del mad (maden på billedet ovenfor var en portion til en person!)

Pris: Suppe for 40.000 dong (11,5 kr), forårsruller 20.000 dong (6 kr), “pandekager” 5.000 dong (1,5 kr) og 15-20.000 dong (4,5-6 kr) for drikkevarer.

saigon street food

Ben Thanh Street Food Market

Er du vild med Aarhus Street food eller Torvehallerne? Så skal du uden tvivl forbi Saigon Street food (på Google hedder den Ben Thanh street food) . Her er det samme koncept med en masse små boder og store borde til fællesspisning. Det sværeste bliver nok at vælge hvad du skal have.

Pris: fra 18.000 (5 kr) og op.

Quán Ăn 26 De Tham (den hedder vist Quán Ăn 33 De Tham i dag)

Det var lidt tilfældigt, at jeg endte på Quán Ăn 26 De Tham. Jeg ville en aften bare have noget ok mad tæt på mit hotel og endte her, på trods for at jeg hader steder, hvor de forsøger at hive en ind så snart man går forbi. Men maden var altså virkelig lækker og noget af det billigste, som jeg prøvede udover Banh Mi selvfølgelig. Så jeg kan kun anbefale det.

Pris: Cirka 40-60.000 dong (11,5-17 kr).

hvor skal man spise i ho chi minh city

Bún Chả 145

Bún Chả 145 fik jeg anbefalet af Anders og Laura fra afterglobe. Restauranten laver en ret Bún Chả, surprise surprise, og de gør det altså rigtig godt. Har du ikke prøvet Bún Chả, så kan jeg fortælle at det er grillet svinekød, krabbeforårsruller med nudler og en suppe. Det er en af mine favoritretter i Vietnam! Jeg fandt en anden restaurant i HCMC, som også lavede Bún Chả bare en anelse bedre, men den lukkede desværre efter min første gang i HCMC, så I må nøjes med det næstbedste 😉

Pris: 30.000-60.000 (8,5-17 kr).

gode restauranter i ho chi minh city

Nhà Hàng Ngon

Normalt ville det også være et sted, som jeg ville undgå. Restauranten har simpelthen et kæmpe menukort, jeg tror at det er over 1000 retter! Det plejer at være no go fra mig, men min veninde havde stærkt anbefalet det, så blev jeg jo nødt til at slå vejen forbi og jeg er overbevist. Det er simpelthen så lækker mad de serverer og jeg spiste der gerne igen, selvom det også ligger i den dyre ende af skalaen. Her kan du få asiatisk mad fra stort set alle hjørner af Asien, så mon ikke du finder noget du ville kunne lide?

Pris: 200.000-500.000 (57-142 kr).

Bliver du vild med vietnamesiske mad, så kan man naturligvis også tage et madlavningskursus*. Jeg kan anbefale dette*. Man kan selvfølgelig også tage en street food tour med en lokal guide*:

 


Læs også: 10 fantastiske restauranter i Central- og Nordvietnam

Mette og Martin har også en del forslag her, som jeg sikkert skal prøve, hvis jeg kommer tilbage til Ho Chi Minh City. Jeg kan derudover anbefale, at du bruger foody.vn til at finde de gode restauranter, som er vietnamesernes eget svar på tripadvisor for restauranter. Du kan sikkert ikke læse, hvad de lokale skriver, men i det mindste kan du se deres score for restauranterne.

cyclo i ho chi minh city

Pas på nogle cykeltaxaer


Tyveri og scams i HCMC


Først og fremmest skal det siges, at Ho Chi Minh City er et sikkert sted at være, men ligesom alle andre byer, så kan der naturligvis ske tyveri, og du kan udsættes for scams.

Selv har jeg aldrig været udsat for nogle scams eller tyveri i HCMC, ligesom jeg kender mange expats som har boet i byen og som ikke har været udsat for noget. Men nogle rejsende oplever desværre det ene, det andet eller begge dele. Her er mine tips til at minimere sandsynligheden for at udsættes for scams og tyveri.

 • Lad vær med at have dyre smykker osv på.
 • Nogle gange kører folk forbi på motorcykel og snupper ens taske, så hold god afstand til vejen (selvom nogle scootere også kører på fortorvet) og vend din taske væk fra vejen.
 • Brug kun officielle taxaer fra Vinasun og Mai Linh eller tag en uber eller en grab.
 • Cykeltaxaerne vil nogle gange give dig en pris og kræve en anden, når du kommer til destinationen, så pas på. Forvent at betale 50,000 – 100.000 dong for en times køretur.
 • Nogle sælgere vil sige fem, hvis du spørger om en pris – spørg altid om de mener fem dollars (35 kr) eller 5000 dong (1,5 kr).
 • I byen går kvinder rundt med en lang pind med to kurve over skulderen – ofte vil de spørge dig, om du vil have et billede med kurven eller af dem. Det kan dog hurtigt blive dyrt. Nogle gange vil de kræve 100.000 dong (32 kr), andre gange vil de kræve 500.000 dong (150 kr), og de kan blive ubehagelige. Giv dem evt 100.000 dong og forlad stedet, de 32 kr betyder mere for dem end dig.

ho chi minh city


Hvordan kommer du til/fra Tan Son Nhat International Airport?


Bus

Tag lokalbus nr. 152, den kører fra Pham Ngu Lao Street og lige til lufthavnen. Det tager cirka 1-1,5 time og koster kun 5,000 dong pr person og 5,000 dong pr stk bagage (∼1,5 kroner pr del).

Taxa

En taxa til og fra lufthavnen tager cirka 30 minutter, men det afhænger selvfølgelig af trafikken, og koster cirka 180.000 dong eller cirka 53 kroner, men de er også meget kendte for at snyde, så pas på!

Grab/Uber

Grab og Uber er virkelig brugt i Vietnam, de er ofte billigere end en taxa og de snyder ikke. En scooter fra lufthavnen til District 1 koster cirka 37.000 Dong (∼11 kr), mens en bil koster fra 63.000 Dong (∼ 19 kr).

Privat chauffør

Det er også muligt at bestille en privat chauffør som står og venter på dig i lufthavnen eller som kan køre dig til lufthavnen. Så er du fri for at skulle vente på en grab og du er fri for at blive snydt af en taxachauffør. Du kan se priser her*.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra vidunderlige Vietnam

6 Comments

 • Hej Tine,

  Først og fremmest er jeg stor fan af din hjemmeside og de guides, du har lavet! Jeg har valgt at tage to sabbatår (er i gang med mit første), og planlægger at rejse til Sydøstasien i januar + februar 2019. Det er især Vietnam og Cambodja, som tiltaler mig utrolig meget. Jeg er dog i tvivl, om jeg skal vælge tre lande (tænker at Thailand eller Laos kunne være spændende også), men er lidt i tvivl, da jeg “kun” er afsted i 2 måneder (alternativt overvejer jeg at inddrage noget af december 2018) – jeg tager til Australien med min far i Marts, hvorfor jeg ikke har mere tid efter februar. Har du nogle anbefalinger hertil? For øvrigt synes jeg det er svært at gennemskue, hvordan vejret er disse steder i de perioder? Hvilken rute ville du anbefale ift. landene?
  Et sidste spørgsmål; pt. har jeg ingen rejsemakker, men ville gerne finde én – ved du, om der er et godt sted at finde andre backpackere – det må gerne være internationale?

  Endnu en gang tusind tak for en fantastisk hjemmeside og den tid du ligger i den! Håber ikke det er for mange spørgsmål… haha.
  Mange hilsner Julie 🙂

  • Hej Julie,

   Tusind tak, det er jeg glad for at gøre! 🙂
   Det er mange ret brede spørgsmål, som jeg ikke kan give dig svaret på, men kan godt hjælpe dig med nogle overvejelser 🙂 Hvad er det der tiltaler dig ved Vietnam og Cambodja? Og hvad ville du kunne få ud af at tilføje Thailand eller Laos? Fx hvis det er naturen, som du gerne ville opleve, så giver det måske ikke mening at tilføje Bangkok. Giver det mening? 🙂 Hvis du “kun” tager til Cambodja for at se Angkor Wat, så kan du måske godt tilføje lidt tid i Laos eller Thailand. Man ville nok godt kunne nå Laos, Cambodja og Vietnam, men det kommer meget an på hvor meget du vil “gå i dybden” med de forskellige lande, det er alle skønne lande og man ville sagtens kunne bruge 2 måneder i Vietnam alene 🙂

   Jeg vil anbefale, at du sætter dig ned og ser på hvor mange steder du gerne vil besøge i de forskellige lande og så sætter 2-3 dage af pr sted evt kig på nogle af mine ruteguides og husk, at have nogle “bufferdage”, hvor du ikke har planlagt noget. Har du til to måneder i to lande, så skal du nok holde dig til to lande, men har du en masse dage i “overskud”, så kunne du måske godt inddrage et ekstra land. Men det er jo forskelligt hvor hurtigt folk rejser. Nogle kunne tage Thailand, Laos, Vietnam og Cambodja på en måned, mens jeg brugte 2 måneder (hvorfra 8 dage var i Thailand og 10 i Cambodja, fordi jeg havde været i begge de lande før).

   Vejret i alle de lande, som du har nævnt er gode i perioden december til og med februar, så det skal du ikke bekymre dig om. Du skal dog være opmærksom på, at det kan blive koldt i det nordlige Vietnam på den tid af året, men så medbring en vindbreaker eller køb en regnjakke i landet (jeg mener at min kostede omkring 150 kroner i Vietnam og har holdt i over 3 år uden synlig slidtage).

   Rute kan være svært at sige alt efter hvad du vælger, men det kunne være Bangkok – Siem Reap – Koh Rong/Shianoukville – Phnom Penh – Can Tho/HCMC – Dalat – Hoi An – Ninh Binh – Hanoi – Halong Bay – Sapa (den rute er ret populær) evt kunne du tage slow boat til Luang Prabang – Nong Khiaw/Muang Ngoi – Vientiane – fly til Hanoi – Sapa – Halong Bay – Ninh Binh – Hoi An – Dalat – HCMC – Phnom Penh – Koh Rong/Shianoukville – Siem Reap – Bangkok (evt skær Ninh Binh fra. Du kunne også droppe Vientiane og tage til 4000 islands og derfra tage til Cambodja). Det kan være lettere at tage når man er derinde 🙂

   Måske du skulle prøve på Lonely Planets forum eller en facebook gruppe (prøv at søg på South East Asia backpacker eller travelmate eller noget lignende). Jeg tror det ville være lettest at finde noget derigennem. Du kan også prøve backpackerplanet.dk, men jeg har fornemmelsen af at deres forum bliver mere og mere inaktivt

   Mvh
   Tine

   • 1000 tak for dine meget brugbare svar!

    For mig er det helt sikkert naturen, der er dét, som jeg vil fokusere på, og egentlig siger de større byer mig ikke umiddelbart noget. Jeg vil kigge lidt nærmere på dine ruteguides og slå de forskellige steder op, og se om der er noget, som jeg ikke finder lige så interessant.
    Det kan være, at jeg vender tilbage, hvis der dukker andre spørgsmål op i min planlægning.

    God weekend, hilsen Julie 🙂

    • Hej Julie

     Er glad for at høre, at du kunne lide det. Jeg syntes klart, at naturen er smukkest i Vietnam og Laos. Cambodja har også smuk natur, men den kan være lidt sværere at komme til, alt efter hvad du vil se. Umiddelbart var Muang Ngoi, Luang Prabang, Ban Lung, Phong Nha, Mekongdeltaet, Sapa, Cat Ba island, Ninh Binh, Dalat og Halong Bay nogle gode bud på flotte naturoplevelser

     Du skal være mere end velkommen til at skrive igen og ellers god tur
     Tine

  • Hej Hanne.
   Jeg har ikke selv fejret jul i HCMC, men er sikker på, at shoppingcentrene og de dyre hoteller er pyntet pænt op. Kirkerne, Tan Dinh Catholic Church og Notre Dame, holder sikkert gudstjeneste, hvis det kunne have interesse. Man kunne tage en sejltur på floden. Jeg er sikker på, at mange hoteller holder en julemiddag og ellers kan I sikkert komme til en traditionel dansk julemiddag på MAD house 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *