Singapore er en fantastisk by med en masse spændende seværdigheder. Men det kan også være svært at vide, hvor man skal bo i Singapore. Jeg har selv rejst i Singapore og giver her mine bud på gode hostels og hoteller i Singapore i alle prisklasser. Så du kan få det bedste ud af din rejse til Singapore.

Reklamelinks er markeret med *

Rejseblog: Gardens by the Bay - besøg i de to drivhuse i Singapore

Jeg kan anbefale, at man bor i Little India eller Kampong Glam, da det er interessante områder, samtidig er man i gåafstand fra flere seværdigheder og spisesteder i Singapore.

Det er også her, at man finder nogle af de bedste budgethoteller. Alternativt kan alt i nærheden af Boat Quay*, Clarke Quay* eller Robertson Quay* også anbefales.

Her ligger man et stenkast fra seværdighederne, men til gengæld er priserne for et hotel også højere. Har man pengene til det, så kan man naturligvis kigge på det eksklusive Marina Bay Sands* hotel. Sentosa Island* er ofte populært blandt børnefamilier.


Hostel i Singapore


Værelse

 Billedet er venligst udlånt af 7 Wonders Hostel

Jeg boede på Bunc hostel i Singapore, men det ser desværre ud til at være lukket. Et andet alternativ til Bunc Hostel kunne være 7 Wonders hostel* ikke langt derfra. Hostellet serverer hver morgen en gratis morgenmad med lidt frugt, toast og cornflakes. Det ligger på en rimelig rolig vej og i gåafstand fra flere seværdigheder. Men som så mange andre steder i Singapore er værelserne til den lille side. Tjek priser her*.

Tjek priser her*

Ønsker du dog et mere socialt hostel så er Rucksack Inn @ Lavender Street* måske et bedre valg til dig. Hostellet har gratis morgenmad, gode fællesområder og en fed tagterrasse. Det er også ret populært hos backpackere i Singapore. Tjek priser her*.

Tjek priser her*


Hotel i Singapore centrum


ZEN Premium Kampong Glam 5 Thumb

Budgethotel i Singapore

Leder du efter et godt hotelværelse på budget? Så er ZEN rooms Mackenzie* måske noget for dig. Det har en fantastisk beliggenhed i Kampong Glam. Det er et mindre hotel, men med traditionel singaporeansk design og feeling. Standardværelserne er lidt små, men så godt indrettet, at du ikke ville vil mangle noget, og der er plads til din kuffert under sengen. Personalet er selvfølgelig voldsomt søde og der er masser af grønne områder, hvor man kan slappe lidt af. Det er inklusiv en lækker morgenmad i skønne omgivelser.

Tjek priser her*

Pool

Holiday Inn Express Singapore Clarke Quay*

Middelklasse hotel i Singapore

M Social Singapore* er et rigtig godt valg, hvis du skal have et hotel i mellemklassen for Singapore! Det ligger kun 1 minuts gang fra Robertson Quay. Her er swimmingpool, egen restaurant og bar. Det ligger i gåafstand fra flere forholdsvis billige spisesteder samt de fleste seværdigheder i Singapore. Dog er værelserne som de fleste steder i Singapore lidt små.

Tjek priser her*

Et alternativ til M Social Singapore* kan være Holiday Inn Express Singapore Clarke Quay*. Hotellet har en skøn pool med udsigt til Singapore skyline. Gæsterne beskriver den inkluderet morgenmadsbuffet som pragtfuld. Værelserne er godt indrettet og opholdsarealerne er skønne. Alt i alt value for money, når du er i Singapore. 

Tjek priser her*

The Fullerton Bay Hotel*

Luksushotel i Singapore

The Fullerton Bay Hotel* ligger lige midt i det hele, kun få minutters gang fra Singapore Merlion! Bedre placering findes nærmest ikke! Hotellet har til og med udsigt til Marina Bay Sands fra hotellets rooftop pool og fra flere værelser. Så bliver det ikke mere ikonisk udsigt for Singapore.

I 2014 blev The Fullerton Bay Hotel* en del af Condé Nast Travelers Gold List over verdens bedste overnatningssteder. Her får man naturligvis en enestående hoteloplevelse, hvor forkælelse er i højsæde fra man checker ind til man checker ud.

Tjek priser her*

hotel i singapore - hvor skal man bo i singapore?

Raffles Singapore*

Raffles Singapore* emmer af historie og luksus. Her er hotellet indrettet i koloni-stil, men du kan helt sikkert regne med at komforten er helt i top. Hotellet åbnede i 1887 og siden har det haft et renommé for en luksuriøs oplevelse, maden og naturligvis deres opfindelse af drinken Singapore Sling. Her er hele 9 restauranter og barer. Der er naturligvis også spa, yoga og meget mere. Det er uden tvivl en oplevelse uden lige, og det er ikke uden grund, at Raffles* er populært blandt kendte.

Tjek priser her*

lysshow ved marina bay sands

Marina Bay Sands* er uden tvivl den bygning, som de fleste forbinder med Singapore. Der er Singapores varetegn, og det er også en arkitektonisk perle som tog mange år at bygge p.g.a udfordringen med poolen, men det er i den grad det værd! Den vilde infinity pool med udsigt over Singapore er kun for hotellets gæster, og generelt kan du regne med en luksusoplevelse, så snart du checker ind.

Tjek priser her*

hvor skal man bo på sentosa island i singapore?

Shangri-La Rasa Sentosa*

Hotel på Sentosa Island

Sentosa er, som tidligere nævnt, et populært valg for børnefamilier. Her får du en lækker strand indenfor kort afstand, her er lidt mere ro og laidback stemning (ikke at Singapore på nogen måde er hektisk). Her er også flere seværdigheder som Universal Studios og Adventure Cove Waterpark. Alt i alt et godt valg!

Af gode hoteller på Sentosa Island er Resorts World Sentosa – Hotel Michael*, Shangri-La Rasa Sentosa*, W Singapore – Sentosa Cove* og Resorts World Sentosa – Beach Villas*.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra sprudlende Singapore

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *