Sponsoreret indlæg

Taipei var virkelig en by som overraskede mig. Jeg er vild med den! Desværre får den ikke lige så meget opmærksomhed som den burde, hvis du altså spørger mig. Taipei har nemlig rigtig meget at byde på, uanset om du er til storby eller natur. Derudover er det en billig by, at rejse i, så jeg forstår ikke hvorfor den ikke er på flere backpackeres ønskeliste 😉


Rejsebudget for 4,5 dage i Taipei


Mad/drikke: 218 kroner
Transport: 99,40 kroner
Overnatninger: 380 kroner
Oplevelser: 28,6 kroner
Diverse: 29,5 kroner

I alt: 755,5 kroner
Pr dag: 168 kroner

Botanisk have i Taipei


Noter til budget


 • Da jeg kun havde 4,5 dage i Taipei, så blev der ikke sparet på noget. Jeg så det jeg gerne ville se og gjorde det jeg gerne ville
 • Jeg fik egentlig mine overnatninger på Meander hostel gratis (derfor er indlægget markeret som sponsoreret), men har valgt at inkludere prisen i budgettet, så I bedre kan få en fornemmelse af prisniveauet.
  • Selv brugte jeg omkring 88 kroner om dagen mens jeg var i Taipei. Det var inklusiv alt andet end overnatninger og jeg sparede ikke på noget!
 • Man kan dog finde hostels i byen helt ned i 48 kroner/nat, men så skal du også bo der en måned ellers kan man få noget til 74 kroner
 • Rigtig mange attraktioner er gratis at besøge, så jeg betalte kun for en gondoltur og indgang til et museum
 • Metroen er rigtig billig og koster 20-35 TWD pr tur (ca. 4-7 kroner)
 • Bus til/fra lufthavnen koster fra 90 TWD (ca. 18 kroner)
 • Street food kan fåes fra 35 TWD (cirka 7 kr), men regn med at et større måltid koster cirka 100 TWD (20 kr)
 • Det var vanvittigt varm i landet (i juli måned), så jeg spiste faktisk ikke så meget, da jeg mest af alt havde lyst til kølende væske

Shek Kai Memorial Hall, Taipei


Sparetips til Taipei


 • Følg de gængse spareråd
 • Generelt så synes jeg, at Taipei var rigtig billigt og mange steder er det svært at spare yderligere
 • Har du ikke noget i mod lidt lunken vand, så kan man genopfylde sin vandflaske på mange metrostationer
 • Spis street food
 • Køb et Easycard til metroen. Jeg gad ærlig talt ikke til det for de fire dage, som jeg skulle være der, men man kan altså spare op til 20% på ens billet ved at bruge det. Lad vær med at købe et Taipeipass, det kan ikke rigtig betale sig med mindre at du kører sindsygt meget med metro. Kortet koster 150 dollars pr dag og en tur koster 20-35 dollars....
 • Book dit hostel i god tid. Meander koster omkring 127 kroner pr nat, men booker du i god tid, så kan du være heldig at få samme seng til 95 kroner gennem Hostelworld

Meander - et godt hostel i Taipei


Her boede jeg (kun anbefalelsesværdige er med):


Meander hostel (reklamelink)

Et prisvindende hostel og et af de bedste hostels, som jeg har boet på. De har gratis drikkevand, morgenmad og flere gratis ture i løbet af ugen, perfekt for en solorejsende. Værelserne kunne dog godt trænge til en omgang udluftning. Det ligger godt og er generelt stille. Jeg vil klart bo her igen 🙂 Selvom Meander lod mig overnatte gratis, så vil jeg altid være 100% ærlig, som fx da jeg var på cykeltur i Bangkok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *