Huacachina er en oase midt i Peru. Den ligger lidt uden for den lille by Ica. Jeg brugte nogle dage i oasen på at slikke sol, gå ture i sanddynerne og på at sandboarde. Hvorfor ikke bruge nogle dage i en oase når man kan?

Sandboarding i Huacachina, Peru

Jeg valgte en sandboarding og sunset tour. Turen startede ud med en bumpy køretur med en dune buggy. Vi fløj hver gang vi nåede over toppen på en sanddyne. Vi drønede gennem det smukke ørkenlandskab og kørte op til nogle af de største sanddyner! Her fik vi udlevet et board og så skulle vi ellers glide ned af de store dyner.

Læs også: Room with a view på et backpackerbudget

sandboarding i Huachachina, Peru

Jeg var lidt nervøs hver gang jeg skulle til at kure ned af de store sanddyner. Det så jo så højt ud og med min højdeskræk var det ikke den bedste kombination. Men jeg overvandt min skræk og kurede ned af den ene sanddyne efter den anden. Sandboarding var jo sjovt! Jeg fik et sug i maven hver gang jeg kælkede ned af bakkerne. Adrenalinen pumpede og jeg kunne intet sige af bare adrenalin før jeg nåede bunden af hver høj! Jeg nød hvert et sekund!

aktion i Peru

Når turen tager en uventet drejning

En kvinde, som ikke ville sandboarde, havde meldt sig frivilligt til at tage billeder af alle. Hun kørte derefter med guiderne til bunden for at samle os andre op. Men da vi kom derned, så kunne hun ikke finde mit kamera. Jeg havde allerede fået stjålet mit spejlreflekskamera i Peru, så det var næsten ulideligt, at jeg nu også skulle miste det andet!

Læs også: Via Inkastien til Machu Picchu

solnedgang i peru

Bilerne blev endevendt og guiderne kørte samme rute tilbage for at lede efter mit kamera, men det var væk….En guide valgte dog lige at tage et ekstra tjek i den ene bil og fandt mit lille kamera under en af bilen pedaler. Han blev hurtigt min helt! Så blev det til en ekstra sandboarding tur, hvor jeg ikke lod kvinden holde mit kamera! Inden vi kørte op mod en af toppene. Herfra nød vi den smukke udsigt over solnedgangen i den smukke ørken. Så selvom turen måske tog en uheldig og uventet drejning, så kan man jo ikke klage når den slutter så smukt!

Informationer og tips

Pris:

50 soles (cirka 94 kroner)

Firma:

Hostel desert night

Sådan kommer du til Huacachina:

Tag bussen til Ica og tag derefter en taxa til Huacachina for 8-10 soles. Motorcykeltaxa er oftest lidt billigere

Tips:

Tag lukket sko på
Lad vær med at tage dyre genstande med, da du kan miste dem
Tag evt. nogle solbriller med, så du ikke får sand i øjnene

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere fra det dejlige Peru

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *