Der findes masser af skønne og gode restauranter i Ubud. Jeg nåede selvfølgelig ikke at spise på dem alle sammen, men har her samlet nogle af de bedste restauranter, som jeg nåede at spise på i Ubud samt nogle anbefalinger fra venner. Så håber jeg at du får den bedste restaurantoplevelse i Ubud. Velbekomme!

Karsa Kafe

Karsa Kafe ligger ved Campuhan Ridge Walk og med udsigt over rismarkerne og bjerge, så bliver det ikke bedre! Maden er fin, og du krydrer selv din mad, så du selv kan bestemme styrken af chili og dermef undgår Bali belly. De serverer et miks af indonesisk mad og de sædvanelige turistretter. Deres juices er også dejlige forfriskende.

Adresse: Jalan Raya Yeh Tengah

biah biah i ubud, bali Biah biah

Biah Biah er altid populært – særligt om aftenen, og det er med god grund. Restauranten laver lækkert indonesisk og balinesisk mad (hvad forskellen på de to er, må du ikke spørge mig om), så du kan smage de lokale delikatesser. Det er muligt at bestille både store og små retter – alt sammen til billige penge. Men kommer du om aftenen skal du nok forvente at dele bord med nogle andre, men så får du jo bare nye venner 😉

Adresse: Jalan Goutama nr. 13 – generelt er der bare rigtig mange gode restauranter i Jalan Goutama!

Læs også om min trekkingtur i rismarkerne ved Subak Juwuk Mains

Sweet Orange

Sweet Orange er også beliggende i rismarkerne, men på trekket Subak Juwuk Mains, som ikke er nær så kendt som Campuhan Ridge trekket. Det betyder, at der er langt færre mennesker på trekket og færre mennesker på Sweet Orange, og jeg synes altså, at maden er en del bedre end på Karsa Kafe! Det er nok heller ikke uden grund, at den ligger nummer 2 på tripadvisor – mums siger jeg bare! Stedet serverer også her lokale retter.

Adresse: Subak Juwuk Manis

caféer, spisesteder og restauranter i Ubud, Bali

Dapurku

Dapurku er nok min favoritrestaurant i Ubud, altså af dem som jeg prøvede. Sweet orange kommer tæt på, men de laver meget forskellige retter, så kan nok ikke helt sammenlignes. Dapurku serverer mange karryer, stegte grøntsager m.m. og er samtidig den billigste, som jeg spiste på. Jeg valgte fra buffeten, som har cirka ti retter. En tallerken koster fra cirka 10.000 rupiah (5,5 kroner) – kødretterne koster fra 19.000 rupiah (11 kroner). Det kommer dog an på hvor mange stykker kød, du tager. Maden smager helt fantastisk, men er du ikke vant til chili, så skal du måske passe lidt på karryretterne.

Adresse: Jalan Raya nr. 51, nær hjørnet ved Jalan Tirta Tawa

Andre gode restauranter i Ubud

Disse restauranter har jeg ikke selv prøvet, men min meget berejste veninde ville klart anbefale at prøve karryretterne på The Melting Wok, Fair Warung Bale og LaRaMona Tapas. Desværre var Melting Wok lukket, da jeg var i Ubud, og så nåede jeg ikke de to andre steder. Af andre fik jeg anbefalet Puspa’s warungBali Buda samt Juice Ja Café, men dem nåede jeg desværre heller ikke.

Alle restauranter er selvfølgelig på kortet nedenfor, så du kan printe det ud eller gemme det på mobilen og tage det med.

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Flere indlæg fra betagende Bali

6 Comments

  • Tak for dine tips, Tine – fornemt med kortet! Jeg skal til Bali for 4. gang til vinter. Første gang var tilbage i 1996, så der sker noget med øen fra gang til gang. Skal helt sikkert prøve Sweet Orange – perfekt kombi med rismarkerne!

    • Det var så lidt, Malene er glad for at det kan bruges Kortet er min venindes skyld, da hun engang fortalte mig, at det var rart med kort når man nu ikke lige kendte forskellige destinationer Ja, der må være sket en del. Jeg var selv på Bali i 2009 og igen i 2016 – hold da op en forskel! Ja, gør det! God tur

  • Tak for de gode tips! Jeg fik brugt din guide rigtig meget, da jeg var i Ubud og havde kun gode oplevelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *