The circular train er en populær attraktion i Yangon. Det er egentlig måde hvorpå at mange lokale kommer til og fra arbejde, men det er blevet mere og mere populært blandt rejsende at tage toget rundt.

Turen tager cirka 3 timer og har 39 stationer. Det kører gennem beboelsesområder i udkanten af centrum, blandt marker og smukke landskaber i forstaderne til Yangon. Du vil møde det lokale liv helt tæt på og vil uden tvivl blive mødt af nysgerrighed og måske endda også gæstfrihed fra de lokale.

Vi oplevede selv en lokal kvinde, som valgte at droppe sin familie bare for sidde overfor os. Hun tilbød os flere snacks på turen og ville gerne snakke selvom hendes engelske var mangelfuldt. Lad denne billedeserie tage dig med ud på en togrejse ud over det sædvanlige og til en pris som nærmest er ikke-eksisterende!

lokal i yangon

Det er vigtigt at se ordentlig ud og hvor skulle man ellers plukke hår ud af hovedet end det lokale tog?

lokale hjem i yangon lokale hjem i yangon

Man ser mange varierende versioner af hjem langs skinnerne, men langt de fleste er af tvivlsomme standarder..

regler i yangon

Det er forbudt at smide affald i toget, så der er faktisk ikke rigtig affald i toget, da alle smider det ud af vinduet i stedet…og så må man åbenbart heller ikke kysse i toget…

lokal pige i yangon

En smuk pige ved en af de mange stationer

tempel i yangon

Det er ikke kun slum man ser langs skinnerne, men også smukke templer!

lokale på toget i yangon

Lokale passagerer på the circular train i Yangon

drenge vasker tog i yangon

Når man lige har vasket et helt tog med håndkraft, så er det helt i orden at fjolle bagefter! 🙂

lokal mand med longyi i yangon

Det lokale liv er rigtig spændende! I Myanmar bærer alle mænd en longyi (en slags sarong) og man ser dem i mange flotte farver rundt om i landet

togstation i yangon

Selv udsigten fra de forskellige tog stationer er smukke. Jeg havde ikke forstillet mig at Yangon kunne være så grønt! Og sporene blev brugt som stier, men de må tydeligvis være gode…

Informationer og tips

Indholdsfortegnelse

Pris:

200 kyat (1,13 kroner) – mere backpackervenligt bliver det vist ikke 😉

Tip:

Undgå at tage vognen med Aircon, da det så betyder at vinduerne er lukket, og de er så beskidte og slidte, at du ikke kan se noget ud af dem 😉

Støt gerne bloggen ved at booke dine overnatninger gennem mine reklamelinks til hotels.com* og booking.com* samt oplevelser gennem getyourguide*, udstyr gennem Friluftsland* og produkter gennem Matas* (reklamelinks er markeret med *). Det koster naturligvis ikke dig ekstra. Du kan også følge med på Facebook og instagram eller tilmelde dig nyhedsbrevet. På forhånd tak!

Mere inspiration fra magiske Myanmar

6 Comments

    • Mange tak, det var lige hvad jeg håbede på! 😀 Det var virkelig også en oplevelse, som jeg kan anbefale! 🙂

  • Ej, hvor ser det fedt ud! Det skal jeg helt klart prøve når jeg rejser til Burma til vinter! Kan du anbefale et sted at bo i Yangon?

    • Det var også en rigtig dejlig oplevelse! Og du kan jo altid stå af, hvis de tre timer bliver lidt for meget 😉 Vi boede på Agga Guesthouse. Det er på ingen måde fancy – blot to senge, en bænk og to natbord, men det lå virkelig godt og de ansatte var så søde og hjælpsomme! Rigtig god tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *